Ναι απλά επιβεβαίωσε ότι η φτερωτή δεν είναι λάσκα ή σπασμένη
Ναι απλά επιβεβαίωσε ότι η φτερωτή δεν είναι λάσκα ή σπασμένη
η φτερωτη δεν ειναι σπασμενη θα εκανε θορυβο την εχω ανοιξη και την εχω γυρισει με το δακτυλο αυτο που λεω ειναι μηπως η αντλια πλυσης υπερθαιμενετε η τραβαει αμπερ περισοτερα
γεια σε ολους τσεκαρα το μοτερ ολα ειναι ενταξει ,αυτο που παρατηρησα και θελω και την γνωμη σας ειναι οτι το μοτερ πλυσης δεν λειτουργει σταθερα στις ιδιες στροφες, μια λειτουργει σε χαμηλες στροφες μια σε υψηλη.στις ψηλες στροφες οι εκτοξευτηρες λειτουργουν κανονικα.στις χαμηλες απλος βγαζουν νερο,και κατι αλλο οταν ανοιγω την πορτα το προγραμμα δεν σταματαει λειτουργει κανονικα ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔΙΑΣ : 09-02-17 στις 21:19
το προβλημα ξεκινησε οταν δεν καθαριζε τα πιατα ειχα περιεργια να δω τη συμβενει μεσα στο πλυντηριο και λεω να ανοιξω την πορτα να δω εεε την ανοιγω και το προγραμμα δεν σταματησε ειδα οτι οι εκτοξευτηρες γυρναγαν αργα ,τους εβγαλα να δω αν ειναι βουλωμενη δεν ειδα κατι το περιεργο και απο εκει ξεκινεισε το ψαξιμο.απλος το λεω και ποιο πανω οταν το μοτερ πρεσαρη ακουγετε ο πανω εκτοξευτηρας να λειτουργει κανει τον χαριστικο ηχο. οταν ξαφνικα πεφτουν η στροφες του μοτερ πλυσης εκει βγαζουν μονο νερο το πετανε σαν συντριβανι δεν γυρνανε
Εγω πιστευω οτι δεν εχεις βλαβη.Τα αποτελεσματα της πλυσης δεν εξαρτωνται μονο απο το πλυντηριο αλλα και απο το αποριπαντικο,τον τροπο χρησης,την καταληλη επιλογη προγραμματος και τον τροπο τοποθετησης των σκευων.Η μονη βλαβη που εχεις ειναι στο κλειστρο της πορτας.
θα αλλαξω το κλειστρο και βλεπουμε ευχαριστω