Μην ψάχνεις για βλάβες στο Internet. Δεν χαλάει μόνο ένα εξάρτημα σε κάθε ίδια πλακέτα.
Μην ψάχνεις για βλάβες στο Internet. Δεν χαλάει μόνο ένα εξάρτημα σε κάθε ίδια πλακέτα.
ezizu (23-12-16)
Δίπλα από το L1 που χάλασες υπάρχει μία πράσινη αντίσταση που σαν να φαίνεται καμμένη δεν με βοηθάει πολύ η φωτογραφία σου είναι δίπλα από τον C17.Θέλει όμως λίγο προσοχή δεν γίνεται να σου λέμε ένα εξάρτημα κι εσύ αντί να το μετρήσεις να το καταστρέφεις. Λοιπόν η συγκεκριμένη αντίσταση που σου είπα θέλει ξεκόλλημα από την πλακέτα και να την μετρήσεις με ένα πολύμετρο και να μας πεις πόσα Ωμ είναι.....
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Η αντίσταση R47 φαίνεται να έχει σκάσει στις φωτογραφίες που ανέβασες στο ποστ#7.
Από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις.
Πολύ πιθανών όμως να μην έχει μόνο αυτή η αντίσταση πρόβλημα.
Θα πρέπει οπωσδήποτε να ελεγχθούν και τα γύρω εξαρτήματα (π.χ. διοδάκια, πυκνωτές κ.λ.π.) που υπάρχουν στο κύκλωμα.
Επίσης είναι πολύ πιθανών να έχει πρόβλημα και το ολοκληρωμένο.
Συμφωνώ απολύτως με τον Φίλιππο, στο να απευθυνθείς σε κάποιον που μπορεί και ξέρει να ασχοληθεί με την επισκευή της πλακέτας.
Βάσει όλων των γραφόμενών σου παραπάνω, βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα πως δεν έχεις την απαραίτητη σχετική πείρα και γνώση, οπότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να καταστρέψεις τελείως την πλακέτα και από την στιγμή που δεν είναι (όπως γράφεις ) δική σου, μην βγεις και χαμένος από πάνω, στην προσπάθειά σου να βοηθήσεις τον φίλο σου.
Φιλικά πάντα.
Υ.Γ. γράφαμε μαζί με τον Δημήτρη (chipakos-original).
chipakos-original (24-12-16), FILMAN (23-12-16)
Συμφωνώ μαζί σας ,ίσως είναι καλύτερη ιδέα να το πάω σε κάποιον που ξέρει τι άλλο να ελέγξει στην πλακέτα ...όσο για το πηνίο από βιασύνη μου χάλασε αλλά γενικά τα καταφέρνω...δεν τα χαλάω όλα ...πάντως χαλώντας μαθαίνεις....τώρα εγώ βρίσκομαι γερμάνια dusseldorf ,άντε να βρω κάποιον να το δει ...να πω το έξεις ,αν παραγγείλω το σετ με όλα τα μπιχλιμπίδια και αλλάξω τους βασικούς ύποπτους.δεν νομίζω να έχω προβλημα νομίζω θα τα καταφέρω..εξάλλου κόστος πειραματισμου 7 ευρώ ..μεταφορικά δεν μου έχει ..ταυτόχρονα ας ψάχνω και κανέναν για επισκευή ..το πολύ πολύ θα την κατεβάσω Ελλάδα μετά της 20 Ιανουαρίου και το πηγαίνω σε κάποιον εκεί ...
Ναι καλύτερα εδώ γιατί εκεί θα σου πιασουν τον πωπό!
You only live twice.
http://www.ebay.de/itm/Service-repar...3D232089392810
βρηκα καινουρια με 27 +5 μεταφορικα...λετε?
ακυρο, έκανα μετάφραση ..την επισκευάζει με 27+5 ευρω...αλλα αν το σκεφτης δεν είναι και ασχημα...Ανεβάζω ακόμα 2 φωτο IMG_20161223_234139.jpg
Και IMG_20161223_233849.jpg
οντος φαινεται η αντισταση 22Ω να εχει ενα μικρο σκασιμο που δεν το ειχα προσεξη..,,λεω να παρω το σετ και το αλλαζω μονος..IMG_20161223_235025.jpg
IMG_20161223_234946.jpg
ερωτηση .. το LNK304pn εχει και κατι αλλους αριθμους πανω ,και κατω ,πρεπει αυτο που θα παραγγηλω να εχει τους ιδιους?..γιατι αυτα τα σετ που βλεπω μονο το LNK304PN ειναι ιδιο ,oi υπολοιποι αριθμοι ειναι διαφορετικοι.παιζει ρολο?ασ πουμε για παραδειγμα αυτο το σετ κανει?..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xaris-c : 24-12-16 στις 01:04
Δεν έχουν σχέση οι υπόλοιποι αριθμοί.
FILMAN (27-12-16)
klik (28-12-16)
επειδη είμαι λίγο μπερδεμένος μετά από το τελευταιο μήνυμα με το τελικά ποσά ΩΜ είναι η αντίσταση παιζει ρολο το χρώμα αν είναι μπλε η πράσινο?η μόνο το χρώμα των κύκλων ?...γιατί βλέπω στο σετ εχουν μπλε χρώμα και λενε 22 ΩΜ 3W μπορειτε να διευκρινισετε μιας και θα το προσπαθήσω τουλάχιστον να μην ευθυνετε η μη σωστή επιλογή αντίστασης..αυτο κανει? εδω και μια αλλη φωτο απο το νετ για το χρωμα της αντιστασης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xaris-c : 24-12-16 στις 12:23
Μόνο τα χρώματα των κύκλων παίζουν ρόλο.
You only live twice.