Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 46
    Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Ναι, αυτή η ζημιά πολύ πιθανόν έγινε από νερά. Θέλει αλλαγή και το φις, και η πρίζα. Το φις που πήρες είναι σωστό. Η πρίζα σου είναι μια παλιά NEPTUNE της legrand και δεν βγαίνει πια. Αναγκαστικά θα βάλεις κάποια διαφορετική (εμφανισιακά). Τα ακροχιτώνια πωλούνται συνήθως σε συσκευασίες των 100 (αν και είναι φθηνά). Αλλά θέλουν και την αντίστοιχη πρέσσα για να μπουν, και επίσης εξαρτώνται από το πάχος του καλωδίου του πλυντηρίου (αν είναι π.χ. 0.75mm2 ή 1mm2 θέλει άλλο μέγεθος ακροχιτώνιο).

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δεσποινα
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Θα παρουμε μαζι το φις να το δειξουμε .Αλλα ειναι απαραιτητα τα ακροχιτωνια να μπουν?Παντα ειμαι προσεχτικη στο πως θα βγει το καλωδιο απο την πριζα.Η ειναι θεμα να να γινει σωστη δουλεια?

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Το δεύτερο... Μπορεί να γίνει και γάνωμα...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δεσποινα
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FILMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το δεύτερο... Μπορεί να γίνει και γάνωμα...
    Τι ειναι το γανωμα?ειμαι λιγο ασχετη

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Pepi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι ειναι το γανωμα?ειμαι λιγο ασχετη
    Με κολλητήρι και κόλληση περνάς την άκρη του καλωδίου αντί για ακροχυτώνιο.
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον chipakos-original για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

FILMAN (10-11-16)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δεσποινα
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Α ωραία εχουμε και κολλητηρι και κολληση σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!!!

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Ρέθυμνο

Προεπιλογή

Το σημαντικότερο όλων είναι να σταματήσει η διαρροή νερού προς την πριζα. Αλλιώς στην καλύτερη περίπτωση θα έχεις πάλι τα ίδια..

9. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον vasilisd για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

FILMAN (10-11-16)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δεσποινα
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Ναι αυτο θα το φτιαξουμε λογικά με σιλικόνη η κατι αλλο ωστε να μην περνάει το νερό απο τον πάγκο και και λίγο γυρω απο την πριζα για να το διπλοσιγουρεψουμε. Να είσαι καλα,την καληνύχτα μου vasillisd

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Χολαργός

Προεπιλογή

Το πλυντηριο σου ειναι μια χαρα , δεν φταιει αυτο επειδη εσυ ριχνεις νερά στην πρίζα η επειδή η πριζα χαλάρωσε και δεν εκανε καλή επαφή με το φις και καήκανε και τα δυο μαζι , θα μπορουσες να πάρεις και φωτιά ...
    ΠΡΟΣΕΧΕ , έχει πεθανει μωρο σε μαιευτήριο απο φωτιά σε πολύμπριζο ...

Πρίν φτάσει σε αυτο το χάλι η πρίζα , λογικά μύριζε κάψιμο , δεν κατάλαβες τίποτα να φωνάξεις ηλεκτρολόγο νωρίτερα ;

1. Λύσε πρώτα το πρόβλημα της υγρασίας , στην ανάγκη βάλε ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ πριζα πάνω απο τον πάγκο και όχι κάτω και τυφλή... Τα πλυντήρια δεν σκουριάζουν μόνα τους ουτε σε 20 χρόνια , απο την υγρασία σκουριάζει το δικό σου . Άνοιξε τρύπες στα ντουλάπια να παίρνει αέρα .

2. Προβλέπω νέο βραχυκύκλωμα με τα γανώματα και τα ακροχιτώνια ...
    Το ιδανικό θα ήταν , αφου αλλάξεις την πριζα στον τοιχο ( που λογικα θα θελουν και κοντυμα τα καλώδια μεσα στον τοιχο που μπορει να εχουν λειώσει στην ακρη από τη θερμότητα ) να βάλεις ενα έτοιμο φις μαζι με το καλώδιο , όπως εχει ο κατασκευαστής .
    Μπορεις να βρεις δωρεάν απο άλλο πλυντήριο που πάει για ανακύκλωση.
    ( Οπως και στο αυτοκινητο , το μεταχειρισμενο ειναι πολλές φορές καλύτερο απο καινούριο ιμιτασιόν )
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aktis : 10-11-16 στις 09:38

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δεσποινα
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aktis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πλυντηριο σου ειναι μια χαρα , δεν φταιει αυτο επειδη εσυ ριχνεις νερά στην πρίζα η επειδή η πριζα χαλάρωσε και δεν εκανε καλή επαφή με το φις και καήκανε και τα δυο μαζι , θα μπορουσες να πάρεις και φωτιά ...
    ΠΡΟΣΕΧΕ , έχει πεθανει μωρο σε μαιευτήριο απο φωτιά σε πολύμπριζο ...

Πρίν φτάσει σε αυτο το χάλι η πρίζα , λογικά μύριζε κάψιμο , δεν κατάλαβες τίποτα να φωνάξεις ηλεκτρολόγο νωρίτερα ;

1. Λύσε πρώτα το πρόβλημα της υγρασίας , στην ανάγκη βάλε ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ πριζα πάνω απο τον πάγκο και όχι κάτω και τυφλή... Τα πλυντήρια δεν σκουριάζουν μόνα τους ουτε σε 20 χρόνια , απο την υγρασία σκουριάζει το δικό σου . Άνοιξε τρύπες στα ντουλάπια να παίρνει αέρα .

2. Προβλέπω νέο βραχυκύκλωμα με τα γανώματα και τα ακροχιτώνια ...
    Το ιδανικό θα ήταν , αφου αλλάξεις την πριζα στον τοιχο ( που λογικα θα θελουν και κοντυμα τα καλώδια μεσα στον τοιχο που μπορει να εχουν λειώσει στην ακρη από τη θερμότητα ) να βάλεις ενα έτοιμο φις μαζι με το καλώδιο , όπως εχει ο κατασκευαστής .
    Μπορεις να βρεις δωρεάν απο άλλο πλυντήριο που πάει για ανακύκλωση.
    ( Οπως και στο αυτοκινητο , το μεταχειρισμενο ειναι πολλές φορές καλύτερο απο καινούριο ιμιτασιόν )
    Καλημερα Aktis στο σπιτι μας πρωτα εμενε ο πεθερος μου και απο την αρχη και το δικο του πληντυριο εκει το ειχε,που να φανταστω εγω οτι θα τρεχουν νερα πισω απο τον παγκο.Εξαλου καμμενο μου μυρισε μονο την εκεινη την ημερα που επεσε το ρελε γιατι εγω καθε φορα που βαζω πληντυριο μετα παντα κλεινω την βρυση και το βγαζω και απο την πριζα.Δεν ειχα δει η μυρισει ποτε καμμενο στην πριζα.Το μονο προβλημα που βρηκα ηταν μια μικρη τρυπα στο λαστιχο του πληντυριου απο οπου εσταζε νερο. Τωρα οσο για την σκουρια εκει που ειναι το πληντηριο δεν ειναι ντουλαπι το εχω κατω απο τον παγκο και μπροστα ειναι ανοιχτο.Ενα κουρτινακι εχω βαλει ωστε να μην φαινεται.Για αυτο ειχα γραψει κι ολας οτι πρωτη φορα το βλεπω αυτο εδω στο παλιο σπιτι το ειχα στο μπανιο και δεν ειχε κανει ουτε σκασιμο.Βεβαια επειδη το πληντηριο ανοιγει απο πανω αναγκαζομαι καθε φορα να το τραβαω οποτε θελω να το βαλω σε λειτουργια αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο. Γιατι και του πεθερου μου παρομοιο ηταν αλλα της Brand και πιο πολλων χρονων αλλα δεν ειχε σκουριασει πουθενα.Εγω πιστευω οτι φταιει το σμαλτο του γιατι και παλιοτερα που ειχε ερθει τεχνικος της whirlpool να του αλλαξει πλακετα (εντος εγγυησης) μου ειχε πει οτι το παθαινουν αυτο και μου φανηκε περιεργο..Τωρα στο παγκο εβαλα σιλικονη περιμενω να στεγνωσει και θα βαλω και απο κατω ωστε να το σιγουρεψω..Ακομα δεν εχουμε βγαλει την πριζα οποτε δεν γνωριζω για τα καλωδια αλλα σιγουρα λιγο κοντημα θα θελουν....Ειχα σκεφτει για καλωδιο ολοκληρο αλλα εκτος οτι πρεπει να ανοιχτει το πληντυριο δεν εβαζα απο μεταχειρισμενο θα μπορουσα να παραγγειλω αλλα αφου φτιαχνεται και ετσι....Ειλικρινα ομως παροτι το προσεχω σαν τα ματια μου για αλατα και ολα οσα χρειαζεται πρωτη φορα εχω τραβηξει τοσα με το συγκεκριμενο...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pepi : 10-11-16 στις 10:34

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Samsung] ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ
    από john8281 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-16, 08:57
  2. [Candy] ΠΛΗΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ CANDY CDS150 X-02S ΚΟΛΛΑΕΙ
    από ekodogia στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-08-16, 18:17
  3. [Άλλη] Πρόβλημα με πληντηριο Morris WDW-71021
    από alexandrosh στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-15, 00:48
  4. [Miele] προβλημα με πληντηριο ρουχων milie novotronic w844
    από kostas theodoropoulos στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-14, 22:07
  5. [Bosch] Προβλημμα με αντληση νερου σε πληντηριο...
    από katmadas στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-10-12, 11:53

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία