Έχει ένας φίλος το samsung gt-s7580 και έχει σπάσει η οθόνη, το touch δουλεύει κανονικά.Αν κάποιος φίλος μπορεί να στείλει ένα pm με το κόστος(ενδεικτικο) και ενα τηλ.Θα με εξυπηρετούσε.
Ευχαριστώ.
Έχει ένας φίλος το samsung gt-s7580 και έχει σπάσει η οθόνη, το touch δουλεύει κανονικά.Αν κάποιος φίλος μπορεί να στείλει ένα pm με το κόστος(ενδεικτικο) και ενα τηλ.Θα με εξυπηρετούσε.
Ευχαριστώ.
το μπροστινο τζαμακι αφης εχει σπασει ή η απο κατω απο αυτο οθονη?
θα σου πρότεινα να πας σε εξουσιοδοτημένο service samsung.
50-70 ευρω απο οτι ξέρω ειναι το κόστος.
Για να λέει το touch δουλεύει κανονικά σημαίνει ότι η οθόνη παίζει και το touch αν και σπασμένο ανταποκρίνεται. Κάτι που είναι σύνηθες σε σπασμένο digitizer. Συνήθως παίζει για πολύ καιρό και κάποια στιγμή σταματάει να ανταποκρίνεται.
Βασίλη αν θέλεις να το φτιάξεις μόνος δες στο ιντερνετ πως ανοίγει το τηλέφωνο για να μην γίνει κανένα λάθος και παρήγγειλε το digitizer (στο εβαυ το ειδα 15 ευρώ από Αγγλία).
Θέλει λίγη προσοχή γιατί αρκετά samsung έχουν το digitizer κολλημένο στην οθόνη και αν το τραβήξεις θα χαλάσει και η οθόνη.
Αν δεν είναι κολλημένο η διαδικασία είναι απλή και με λίγη προσοχή σε 15-30 λεπτά θα είναι έτοιμο.
Παιδιά συγγνώμη αλλά ο Βασίλης λέει ο άνθρωπος ότι η οθόνη έχει σπάσει. Άρα πως παίζει;; Τελικά τι έχει σπάσει, digitizer ή οθόνη;
Απο οτι ειδα η οθονη ειχε σπασει.Το touch δουλευε κανονικα.
Μαρκο επειδη δεν ειναι δικο μου το τηλ.δεν θελω να κανω καμια αποπειρα,ηδη εχω δοκιμασει σε ενα samsung με καταστροφικα αποτελεσματα(ηταν ομως δικο μου).
αν Φτανει μεχρι 70€ τοτε παει πολυ το μαλλι.
Σε εξουσιοδοτημενο θα σου αλλαξουν οθονη+digitizer σε 10 λεπτακια πανε πακετο σαν ανταλλακτικο δε κανουν μαιμουδιες να κατσουν να ξεκολανε,οποτε υπολογιζε κανα 45αρι ανταλλακτικα+25-30 εργατικα,δε συμφερει φυσικα το παιρνεις καινουριο αν βγαινει ακομα η αντιστοιχο του,γυρω στα 110ευρω ειχε τοτε.
Αυτο μου ειπε και ο φιλος.δεν αξιζει το κοστος.Ευχαριστώ παντως
35 μέχρι 45 ευρώ μπορεί να αντικατασταθεί η οθόνη.
Papasouzas,κατι γινεται και δεν μπορω να σου στειλω μηνυμα.ολα αποτυγχανουν