Παιδιά ψάχνω το σχέδιο για αυτό το Laptop. Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μου πει γιατί δεν ενεργοποιείται καθόλου και το έχω ξεκοιλιασμένο πάνω στον πάγκο και θέλω το σχέδιό του για να δω τι παίζει.
Παιδιά ψάχνω το σχέδιο για αυτό το Laptop. Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μου πει γιατί δεν ενεργοποιείται καθόλου και το έχω ξεκοιλιασμένο πάνω στον πάγκο και θέλω το σχέδιό του για να δω τι παίζει.
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
MBX-267 ο κωδικος της Motherboard???
Ναι ο κωδικος ειναι απο κατω
Αυτη που σου ειπα πρεπει να ειναι και το σχηματικο ειναι λιγο δυσκολο να το βρεις
Αν θες κατεβασε και δοκιμασε απο εδω τα main και ec bios
http://www.electrovasya.ru/doku.php/.../wistron/z70cr
Βγαλε την 3v μπαταρια περιμενε 2-3 λεπτα και δοκίμασε ξανα.
Βασικά την αντικατέστησα την μπαταρία γιατί είχε πέσει λίγο η τάση της κι έβαλα καινούρια,αλλά το πρόβλημα δυστυχώς είναι πιο σοβαρό. Καθώς λειτουργούσε έσβησε ξαφνικά κι από τότε δεν ανταποκρίνεται καθόλου όταν βάζω τροφοδοσία και φυσικά ελέγχθηκε το τροφοδοτικό και είναι εντάξει.
Ψαξε απο κατω το M/B για διαβρωση
Το σχεδιο δεν υπαρχει. Η διαβρωση τωρα αν δεν σου εχει φαει καποιο ποδι controller θα εχεις σιγουρα στον αερα καποια αντισταση ή πυκνωτη.Χαλασμενο υπαρχει στο Ebay?
Εχω βρει λειτουργικό (όπως λέει ο πωλητής) motherboard στο ebay και από Αμερική και από Κίνα. Και εχτές μου απάντησε κάποιο παιδί Σαλονικιός από την Insomnia ,ίσως να μου βρει motherboard ,τι να κάνω έχουν οξυδωθεί πολλά σημεία στο κάτω μέρος κι έχει κάτι αντιστασούλες 0805 που από την οξείδωση δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου.