Καρβουνάκια? κάποια μοντέλα αν υπάρχει ξεστράτισμα στα καρβουνάκια γίνονται "μουλάρια"Εγώ παρατηρώ ότι στο ξέβγαλμα όταν είναι γεμάτο ρούχα κάνει πως γυρνάει και σταματάει δε τα περιστρέφει. Σα να μη μπορεί να γυρίσει δηλ τον κάδο.
Καρβουνάκια? κάποια μοντέλα αν υπάρχει ξεστράτισμα στα καρβουνάκια γίνονται "μουλάρια"Εγώ παρατηρώ ότι στο ξέβγαλμα όταν είναι γεμάτο ρούχα κάνει πως γυρνάει και σταματάει δε τα περιστρέφει. Σα να μη μπορεί να γυρίσει δηλ τον κάδο.
Ναι αλλά λες "κάνει πως γυρνάει και σταματάει" η αδυναμία αυτή κάτι προμηνύει . μπορεί να είναι πλακέτα μπορεί και όχι γιατί κάποια μοντέλα συνεργάζονται με το ταχόμετρο του μοτέρ και με κάποιο λογισμικό που τα "διαβάζει" (υποθέτω) . Τώρα αν είναι από τα καρβουνάκια έστω λίγο πεσμένα ή σπινθηρίζουν. ? μπορεί να το βγάλει σε σφάλμα.
Θα πρέπει να το τσεκάρω σε δεύτερη φάση μετά την αλλαγή του πιεσοστάτη γιατί έτσι δε βγάζω άκρη.
Είχα την ελπίδα ότι φταίει το φορτίο αλλά προχθές είδα ότι και με λίγα ρούχα πάλι σταμάτησε στο ίδιο σημείο.
Αν δε μπορούσε να γυρίσει πχ μόνο τα βαριά βρεγμένα ρούχα με πολύ νερό στο κάδο θα είχα βγάλει κάποιο συμπέρασμα.
Επίσης δε ξέρω ρε παιδιά στο ξέβγαλμα πόσο νερό πρέπει να βλέπω μέσα στο κάδο?? Τα ρούχα κολυμπάνε μέσα και το νερό είναι πάνω από το μισό παράθυρο μήπως ξεχειλίζει?
Πολύ είναι , άλλαξε τον και δοκίμασεΤα ρούχα κολυμπάνε μέσα και το νερό είναι πάνω από το μισό παράθυρο μήπως ξεχειλίζει?
Οκ ρίξε μια ματιά και στο σωληνάκι μήπως βουλώνει ή στην υδατοπαγίδα (μπας και ήταν καλός ο προηγούμενος )