Πολύ είναι , άλλαξε τον και δοκίμασεΤα ρούχα κολυμπάνε μέσα και το νερό είναι πάνω από το μισό παράθυρο μήπως ξεχειλίζει?
Πολύ είναι , άλλαξε τον και δοκίμασεΤα ρούχα κολυμπάνε μέσα και το νερό είναι πάνω από το μισό παράθυρο μήπως ξεχειλίζει?
Οκ ρίξε μια ματιά και στο σωληνάκι μήπως βουλώνει ή στην υδατοπαγίδα (μπας και ήταν καλός ο προηγούμενος )
Καταρχήν να ευχαριστήσω και πάλι όλους για τις απαντήσεις.
Ήρθε ο νέος πιεσοστάτης και τον αντικατέστησα αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε.
Έπαιξα με τις 2 βίδες του πιεσοστάτη ρυθμίζοντας τις ποσότητες του νερού (με την κεντρική τη χαμηλή στάθμη και την διπλανή την υψηλότερη) αλλά πάλι καμία διαφορά.
Έβγαλά και καθάρισα την πλακέτα με καθαριστικό επαφών, έλεγξα την αντλία, τον κάδο και όλους τους σωλήνες και τα καθάρισα βγάζοντας και το λάστιχο του κάδου χωρίς να βρω μπλοκάρισμα πουθενά.
Να επαναλάβω ότι το πλυντήριο έβγαζε όλο το διαγνωστικό χωρίς πρόβλημα, έκανε όλα τα προγράμματα άδειο κανονικά ή με ελάχιστα ρούχα ενώ με περισσότερα ρούχα σταματούσε στο πρώτο ξέβγαλμα με αναμμένα τα λαμπάκια "Ξέβγαλμα, Μείωση τσαλακώματος" (πράσσινα) και το λαμπάκι του service κόκκινο. Εάν επέλεγα το πρόγραμμα "Ξέβγαλμα και στύψιμο" όταν κολούσε τότε το πρόγραμμα ξεκινούσε και ολοκληρωνόταν κανονικά ασχέτως βάρους ρούχων.
Εχθές ξεβίδωσα το μοτέρ καθάρισα τις φίσες και έλεγξα τα καρβουνάκια που ήταν μια χαρά.
Επίσης ξεβίδωσα κ έλεγξα τις επαφές στον αισθητήρα που είναι βιδωμένος κάτω από τον κάδο και συνδέεται με το μοτέρ (δε ξέρω τι κάνει αυτός ή πως λέγεται, είναι μία κοντή μεταλλική ράβδος σα χοντρή βίδα με 2 επαφές.
Μετά το μοντάρισμα το πλυντήριο δουλεέυι κανονικά χωρίς να σταματαέι πουθενά πλέον ενώ παρατήρησα ότι ο κάδος κινείται πιο "έυκολα" σα να ζοριζόταν πριν και να κανε λιγότερες στροφές. Στίβει καλύτερα και γυρνάει περισσότερες στροφές δεξια αριστερά τα ρούχα όταν πλένει απο πρίν.
Μπορεί να καταλάβει κανείς τι έφταιγε? Τι είναι εκείνος ο αισθητήρας στη βάση του κάδου?
Ευχαριστώ κ πάλι το σώσαμε![]()
Λαζαρε θα σου προτεινα να δεις τον μαγνητη της ταχογενητριας στο μοτερ.Πολλες φορες χαλαρωνει και δεν δινει σωστη πληροφορεια στην πλακετα οποτε βγαζει βλαβη.το εχω συναντησει πολλες φορες οποτε αν θελεις κανε ενα κοπο και δεςτο
tipo σ ευχαριστώ.
Μετά από 2 βδομάδες το ξανάβγαλε το πρόβλημα.
Δεν το έχω ξαναανοίξει ακόμα αλλά πρέπει πάλι να το δώ και δε ξέρω πάλι τι να δώ.
Ποια ειναι η ταχογενήτρια και ο μαγνήτης που αναφέρεις?Καμιά φωτογραφία έχει στο ιντερνετ να δω?
Μηπως πρέπει να αλλάξω και τα καρβουνάκια? αν και όπως τα είδα πατάνε καλά.