Πως μοιαζει αυτος ο θερμοστατης?
Βαζω και μια φωτο της πλακετας.
Ασε που ειχα βγαλει φωτο στο κινητο για το πως συνδεονται τα καλωδια και οπως το σκαλιζα με ρομ,τις εχασα και αντε τωρα να βρω πως πανε.
Πως μοιαζει αυτος ο θερμοστατης?
Βαζω και μια φωτο της πλακετας.
Ασε που ειχα βγαλει φωτο στο κινητο για το πως συνδεονται τα καλωδια και οπως το σκαλιζα με ρομ,τις εχασα και αντε τωρα να βρω πως πανε.
Φίλε Γιώργο, όπως είπε και ο Κώστας ...πιθανόν κάποιος ηλεκτρονικός να το αναλάβει...
Για βγάλε μας αυτά τα σημεία που έχω κυκλωση ...μπας και βγάλουμε άκρη όλοι μαζί....
IMG_20151203_113729.jpgIMG_20151203_113744.jpg
Αν δεν δώσεις τροφοδοσία στην σωστή ακίδα, δεν θα μοιραστεί στα ρελέ για να ανάψουν οι εστίες.
Στην κάτω μεριά της πλακέτας στην μία άκρη υπάρχει ένδειξη υπερθέρμανσης (κάτω από ένα μπλέ ρελε). Μήπως έχει ξεκολλήσει ή καταστραφεί η πίστα;
Χρειάζεται μέτρηση αν ενεργοποιούνται τα ρελέ με τις εντολές του χρήστη (μέτρηση τάσης) και έλεγχο αν έχουν τάση τα ρελέ για να ενεργοποιήσουν τις εστίες.
Βαζω τις φωτο που μου ζητησες.
Παντως με οπτικο ελεγχο δε φαινεται κατι περιεργο.
Το μονο περιεργο ειναι οτι φαινεται να εχουν θολωσει λιγο οι κολλησεις καθως και σε ενα πυκνωτη που ψιλοεχει ψυχρες κολλησεις.
Το θεωρω απαραδεκτο αυτο.να κανω καλυτερες κολλησεις εγω με περιορισμενες γνωσεις και κολλητηρι του κιλου.
Παμε παρακατω.
Δεν κοιταω σοι και καλα να την επιδιορθωσω μονος μου,αλλα εαν δε βγαλω ακρη μεσα στο σκ θα τη παω απο δευτερα για επισκευη.
Εψαχνα να παρω και ανταλλακτικο απο την εταιρεια αλλα η πλακετα μου που δινουν ειναι διαφορετικη αν και ο κωδικος της εστιας που λεει οτι ειναι,ειναι ο ιδιος πανω στο κουτι.
Στη θεση των κουμπιων με τις υπερυθρες,εχει απλα ενα ελατηριο με ενα μεταλλακι πανω.η κατω ακρη του ελατηριου μπαινει στη πλακετα σε κολληση.
Δε καταλαβαινω πως μπορει αυτος ο μηχανισμος να αντιληφθει αφη.Θα την ειχα παρει να τη δοκιμασω αλλα δε δεχονται επιστροφη και θα πανε στραφι 130Ε,στη περιπτωση που δε κανει και προτιμω να δωσω 200 κατι για καινουργια εστια που θα εχει και εγγυηση.
Γινεται με τετοιο μηχανισμο να λειτουργησει?
Οπως ειπα,εχει απλα ενα ελατηριο με ενα λεπτο καπακι πανω.ουτε καλωδιο,ουτε τιποτα.
Απ'ότι φαίνεται οπτικά μια χαρά είναι,δίπλα έχει ο φίλος Μιχάλης ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα. Χωρίς να γνωρίζω πολλά από λεύκες συσκευές, άλλα νομίζω ότι το πρόβλημά σας οφείλετε στο προγραμματισμό, η πλακέτα δεν μπορεί να αναγνωρίσει τα ρελέ σας...προφανώς έχουν κάποιες μικροδιαφορές,πρέπει κανείς να δει τα datasheet.Διάβασε μας αυτό IMG_20151204_185529.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maik65 : 05-12-15 στις 00:31
Εχω δει και το προβλημα στο αλλο θεμα αλλα ειναι διαφορετικο.
Εμενα λειτουργει κανονικα,οχι δεν ανοιγει καθολου.
Το ελατηριο ειναι για στηριξη τινος?Πως διαβαζει την αφη εφοσον δεν εχει αυτο το μαυρο με τις υπερυθρες?
Εμενα και με τα μαμα ρελε το ιδιο που μου κανει και τωρα κανει.
Θα στο διαβασω αυριο το ολοκληρωμενο γιατι δεν εχω τωρα τη πλακετα μπροστα μου.
Οσο για τις κολλησεις,μιλαω για τις ψυχρες κολλησεις που εχουν κανει στον ενα πυκνωτη.
Θα τις περασω και αυτες μια για να σιγουρευτω οτι δεν εχει θεμα,γιατι την ειχα παθει σε ενα ενισχυτη με κρυες κολλησεις και εψαχνα τι φταιει.
Τα στοιχεια του ολοκληρωμενου που κυκλωσες ειναι
24CO1WP
80126