Το αλλαξα το ολοκληρωμενο.εβγαλε ρευμα στο δευτερευον μερος προς στιγμην και μερα απο λιγα δευτερολεπτα το ξανακαψε . Μάλλον.τωρα παλι δεν μετραω καθολου ρευμα στο δευτερευον.
Το αλλαξα το ολοκληρωμενο.εβγαλε ρευμα στο δευτερευον μερος προς στιγμην και μερα απο λιγα δευτερολεπτα το ξανακαψε . Μάλλον.τωρα παλι δεν μετραω καθολου ρευμα στο δευτερευον.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
κανένα σχηματικό του εν λόγω μοντέλου έχουμε;Είναι το Philips 14pv325.
Έχει ενσωματωμένο και VCR.γιατί έτσι ψάχνω στα τυφλά.
31X7QJDCFEL._SY355_.jpg
Επίσης τα mc44608 είναι δυσεύρευτα.Βρήκα tda4605-3.Η αντικατάσταση μπορεί να γίνει άμεσα ή δεν ταιριάζουν τα πιν και οι συχνότητες;
Τα κοιτάω,τα κοιτάω.Στο πρωτεύον μέρος δεν βλέπω τίποτα ύποπτο.Το τρατζίστορ (K2720) το είχα αλλάξει όπως είπα,τώρα μια χαρά φαίνεται.Προληπτικά άλλαξα και τον οπτοσυζευκτή και τον μεγάλο πυκνωτή καθώς και μερικούς άλλους μεγάλους στο δευτερεύον.Μετρητή ESR δεν έχω.
Στο δευτερεύον,δεν είπα,μόλις το βαλα μπρος μετά την αντικατάσταση του IC ζεσταινόταν πολύ μια αντιστασούλα smd.Αλλά χωρίς σχηματικό...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sakishlek : 25-11-15 στις 18:04
Δες εδώ για το service manual: http://www.manualslib.com/manual/971...roduct-14PV325
sakishlek (05-12-15)
Στο πρωτεύον τα έχω τσεκάρει 100 φορές.Δεν βλέπω τίποτα το μεμπτό.Τώρα που έκαψα το MC44608 ,το πρόβλημα είναι που θα βρω άλλο.Σπανίζει.Με ποιό άλλο σύγχρονο ολοκληρωμένο θα μπορούσα να το αλλάξω;
Εψαξες σε καταστηματα ηλεκτρονικου υλικου και δεν βρηκες γιατι μου κανει εντυπωση και ειναι και φτηνο.