δεν γυριζει καθολου.το γυρισαγια να δω τι γινεται και ειδα οτι ειχε βγει ο ιμαντας τον περασα και μετα τιποτα.
λεςν αν εχει καει το μοτερ?
δεν γυριζει καθολου.το γυρισαγια να δω τι γινεται και ειδα οτι ειχε βγει ο ιμαντας τον περασα και μετα τιποτα.
λεςν αν εχει καει το μοτερ?
μολις το βαλω τραβαει νερο και κανει ενα θορυβο σαν να προσπαθει να γυριση (δεν γυρανει)και σταματαει και δεν βγαζει και τα νερα.
Δύσκολο να κάηκε το μοτέρ αλλά τα τυχόν νερά μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα εννοώ τα νερά και μακριά από το μοτέρ (αυτά που τινάζονταν στα εξωτερικά τοιχώματα) αλλά σαν βάση κάποιος πρέπει να δει τα καρβουνάκια μήπως δεν κάνουν επαφή καλή και γιαυτό μουγκρίζει.
Η θέση του ιμάντα στην τροχαλία του μοτέρ να την βάλεις στο μέσον ακριβώς
Αν βρίσκει μεγάλο ζόρι από τα φθαρμένα ρουλεμάν μπορεί και να σταματάει.ανει ενα θορυβο σαν να προσπαθει να γυριση (δεν γυρανει)και σταματαει
Έλεγχο του φίλτρου αντλίας και τις αντλίας (για ξένα αντικείμενα μέσα σε αυτήν)και δεν βγαζει και τα νερα.
Σε ευχαριστω πολυ μολις εχω νεα θα ενημερωσω.