Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DimMani Εμφάνιση μηνυμάτων
ΟΚ ο προμηθευτής θα αλλάξει το δοχείο δεχόμενος την εγγύηση
Τέλεια.
Η προμήθεια δευτέρου συστήματος για το πότισμα , δεν είναι της παρούσης καί πιθανότατα να μην είναι ποτέ ,
το λέω γιατί είναι κρίμα να ζορίσεις το δοχείο διαστολής για πόσιμο νερό, για να ποτίζεις τον κήπο σου
συμφωνείς για μεγαλύτερο δοχειο διαστολής από τα 25λτ , που έχω σήμερα ; Άν ναί πόσο μεγαλύτερο
Σε τέτοιου είδους εγκαταστάσεις ,το δοχείο καλείται να παραλάβει την απότομη αύξηση της πίεσης όταν ξεκινάει η αντλία εξαιτίας της απότομης εκκίνησης του κινητήρα. Σε καμία περίπτωση δεν υπολογίζουμε σε αυτό σαν αποθήκη.
Αν βάλεις δοχείο στα 50 λίτρα σαφώς το σύστημα δουλεύει καλύτερα δηλαδή η μεμβράνη θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

; Επισυνάπτω φωτό με τις προδιαγραφές της αντλίας : http://i60.tinypic.com/9j2920.jpg
Τέλος από τις φώτο νομίζω ότι η αντλία είναι στραγγαλισμένη από 1 ίντσα σε Φ18 χιλ.(ίσως και μικρότερο) είσοδο-έξοδο, νομίζω υπάρχει περιθώριο βελτίωσης γενικότερα του δικτύου.
Αυτό σε συνδυασμό με τα μελλοντικά σου σχέδια για επέκταση του κήπου με οδηγούν στο ότι είναι καλύτερο να ξεχωρίσεις το πότισμα.
'Για να το κάνω λίγο ποιο κατανοητό αν συνδέσω σε μια σωλήνα στην έξοδο της αντλίας 50 σταγόνες των 2 λίτρων, η αντλία μου θα δουλέψει τελείως διαφορετικά από το αν είχα μπέκ τεχνητής βροχής που βγάζουν τα ίδια λίτρα. Σε περίπτωση που απαιτείται ανάμιξη τότε κάνουμε κλάδους φροντίζοντας σε κάθε κλάδο να έχουμε ιδιες και ίδιου τύπου καταναλώσεις.
Υποθέτω ότι στην περίπτωσή σου είναι όλα μαζί και επίσης ότι μπορεί να ανοίξει και μία βρύση ταυτόχρονα.