Εφόσον κρυώνει ικανοποιητικά (ή και παραπάνω απο ικανοποιητικά) το χώρο, άρα κάνει τη δουλειά του. Ένα μηχάνημα που λειτουργεί δεν είναι για πέταμα (εκτός αν λόγοι απόδοσης-κατανάλωσης κάνουν ασύμφορη τη χρήση του). Ένας τεχνικός θα μπορούσε να το δει και να σου πεί την άποψη του.

Για τις απαντήσεις που δεν πήρες:
γράφοντας ξερά ένα μοντέλο και πετώντας και τη λέξη ενσύρματο (αλήθεια, υπάρχουν ασύρματα κλιματιστικά; εννοείς χωρίς τηλεχειριστήριο υπερύθρων; ) αποθαρρύνεις τους ηλεκτρονικούς να ασχοληθούμε (διότι καταλαβαίνουμε ότι θα υπάρχει πιθανότατα δυσκολία συνεννόησης, αλλά και δεν θα έτυχε να έχουμε εμπειρία στο συγκεκριμένο μοντέλο κλιματιστικού) παρόλο που αναλαμβάνουμε όλα τα ηλεκτρονικά μέρη πλακέτες (και των άγνωστων κλιματιστικών).
Μάλιστα δεν έχεις βάλει ούτε μια φωτογραφία να ξέρουμε για τι μιλάς, οπότε να μπορεί κάποιος να διακρίνει κάτι και να είχες κάποια πρόταση.
Οι ψυκτικοί δεν ασχολήθηκαν, διότι ... δεν έχει ψυκτικό θέμα (είπες ότι παγώνετε στο δωμάτιο).
Τεχνικά εγχειρίδια δεν γνωρίζω αν υπάρχουν, ούτε ηλεκτρολογικά σχέδια συνδεσμολογιών για το μοντέλο αυτό.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από skfn Εμφάνιση μηνυμάτων
...αν ηταν κατι που μπορούσα να κανω εγω η τεχνικος και μονο....
τι μπορείς να κάνεις; Τι γνώσεις έχεις; Τι εξοπλισμό; Γνωρίζεις για τους κινδύνους του ρεύματος κλπ. Δεν έχεις δώσει κάποια πληροφορία ούτε γι'αυτό.