Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 36 από 36

Μέλος
    Όνομα
    -
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τον ρελε μου τον ειχε ριξει μερικες φορες στην αρχη.Μετα δεν μου τον εριχνε,απλως προκαλουσε σκαλωμα στο πλυντηριο.Δεν ξερω τι παιζει.Τα ηλεκτρικα του σπιτιου ειναι αρκετα παλια και πιθανον να υπαρχει θεμα με την πριζα του πλυντηριου(π.χ. κακη γειωση).Ισως θελει αλλαγη η πριζα.

Μέλος
    Όνομα
    -
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Το πλυντηριο μου εσκισε μια μπλουζα

Καλησπερα σας.Πριν λιγες ημερες ειχα ενα καινουριο μικρο-προβλημα με το πλυντηριο.Ειχα βαλει να πλυνω χρωματιστα,και μολις τελειωσε η πλυση βρηκα επανω στο λαστιχο της πορτας μια επικαλυψη λεπτης γκριζας σκονης.Δεν εμοιαζε με σκονη απορρυπαντικου,και θα ηταν κουλο να εβρισκα σκονη απορρυπαντικου αφου ειχα χρησημοποιησει υγρο.Αμεσως μετα βρηκα μια μπλουζα ξεσκισμενη με αρκετες τρυπες επανω.Οταν την εβαλα στο πλυντηριο ηταν μια χαρα,αρα σκιστηκε κατα την διαρκεια της πλυσης, και η σκονη που βρηκα πιστευω οτι προερχεται απο την μπλουζα(π.χ. μπορει να πιαστηκε απο καπου στον καδο και να τριφτηκε με τις πολλες στροφες του στυψιματος).Τα υπολοιπα ρουχα δεν φαινοταν να εχουν καποιο προβλημα.Θελω να πιστευω οτι ηταν τυχαιο γεγονος.Εχει τυχει σε κανεναν αλλον απο εσας να του σκιζει το πλυντηριο τα ρουχα?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Σε προηγούμενα ποστ σου έμαθα ότι είσαι και καλλιτέχνης στις φωτογραφίες , τράβα την μπλούζα και την σκόνη να τις δούμε. Επίσης αν μπορέσεις τράβα μια φωτογραφία στο εσωτερικό της πόρτας όπου βάζεις τα ρούχα για να δούμε τι κενό / διάκενο υπάρχει μεταξύ του τυμπάνου του κάδου που περιστρέφεται με το λάστιχο της πόρτας σε εκείνο το σημείο. Ή αλλιώς πες μας προφορικά πόσο είναι περίπου αυτό το διάκενο (τυμπάνου με λάστιχο πόρτας) χιλιοστά? μισό πόντο? 1 πόντο?

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από candy_washer93 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχει τυχει σε κανεναν αλλον απο εσας να του σκιζει το πλυντηριο τα ρουχα?

ναι , πιθανό από μυτερό μεταλλικό αντικείμενο , σύρμα ,καρφί κ.λ.π. , με συνοδεία κάποιου θορύβου ξυσίματος κατά την πλύση
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ο νηματοθέτης αναφέρει ότι μόνο 1 ρούχο έχει υποστεί τέτοια ζημιά , τα άλλα όχι . οπότε αποκλείουμε την περίπτωση να ήταν καρφί κτλ?
    έχει ακουστεί επίσης ότι μερικά ρούχα είναι μάπα και καταστρέφονται έτσι κι αλλιώς . μεγαλύτερη θερμοκρασία βρασμού για κάποιο ρούχο από όσο προτείνει ο κατασκευαστής (του ρούχου)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 28-05-15 στις 23:25

Μέλος
    Όνομα
    -
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Tην μπλουζα δυστυχως την πεταξα και δεν την εχω μπροστα μου αυτη την στιγμη.Εχω τραβηξει το κενο μεταξυ καδου και πορτας.Δεν φαινεται να υπαρχει καποιο αιχμηρο αντικειμενο.Χθες που ξαναεβαλα πλυση,δεν φανηκε να καταστραφηκε κανενα ρουχο.Αν δεν εχει θεμα το πλυντηριο,πιθανολογω η μπλουζα να σκιστηκε απο καποιο φερμουαρ παντελονιου που πλυθηκε μαζι ή να ηταν μαπα το υφασμα.
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Παρόμοια Θέματα

1. [Candy] Candy cn 55 at
    από sobrastn στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-14, 19:54
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-08-14, 18:14
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-05-14, 12:36
  4. Απαντήσεις: 1