Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη petros1967
    Μέλος
    Όνομα
    πετρος
    Περιοχή
    καλαματα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από UV. Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πέτρο θα φας ξύλο!
    κάθε φορά έχεις και άλλες πληροφορίες
    είχες πει στο #1 στην τρίτη γραμμή

τώρα λες για το μέσα

νομίζω ότι είναι πάρα πολύ χλωμό να φτιαχτεί με την βοήθεια κάποιου από εδώ

αν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα και τίποτα άλλο με το mode στην θέρμανση το μόνο πρόβλημα θα ήταν να παγώνει πολύ σύντομα το εξωτερικό στοιχείο και να οδηγούσε σε συχνούς κύκλους απόψυξης
    όλα τα υπόλοιπα ΟΚ με δυνατό και ζεστό αέρα στο εσωτερικό

αν όμως είναι μια κακή εγκατάσταση (με ατμοσφαιρικό αέρα μέσα στο κύκλωμα) αυτό θα οδηγούσε σε άμεσους κύκλους παγοφραγμών λόγω πολύ χαμηλής πίεσης στο εξωτερικό κύκλωμα και χλιαρό αέρα μέσα κλπ

τώρα τι να κάνουμε;
    Δε μπορω να καταλαβω ποιο σημειο δε λεω καλα οταν εγινε η επισκευη το μηχνημα δουλεψε με τα προβληματα που λεω παραπανω.
    Δηλαδη εξωτερικη μοναδα.... ακουω τον συμπιεστη να ξεκιναει αλλα ο ανεμιστηρας οχι,μπηκα μεσα στο σπιτι και εβλεπα οτι εφερνε η εσωτερικη μοναδα χλιαρο αερα και οχι καυτο.Ξετυλιξα και ειδα στο σημειο που μπαινει μεσα στο σπιτι ο σωληνας ο χοντρος ητανε καυτος τοσο οσο δεν εμενε το χερι σου επανω και ο ψιλος ο σωληνας θα ελεγα παγωμενος μεχρι χλιαρος εδινε την εστιση τσακισμενης σωληνας οτι δεν γυρναγε το φρεο γι αυτο φωναξα τον ψυκτικο για να δουμε τι γινεται.Απο οτι μου ειπε δεν βλεπει καπου τσακισμα και εβαλε αρκετο φρεο και οτι εχει ζορισει αρκετα το μηχανημα και οτι και αυτος δεν ξερει το λογο.Τωρα στα λεω περιλυπτικα γιατι αν τα πω ολα για ολα θα βαρεθεις να διαβαζεις.
    Τωρα για να φτιαχτει αφου χτυπησε επρομ εγω δεν ξερω να την προγραματισω και να βρω καινουργια οποτε δε θα ασχολιθω αλλο με το μηχανημα.
    Απλα προσπαθω να δω που εγινε το λαθος για να μη ξαναγινει.Γι αυτο ρωταω παραπανω υπαρχει περιπτωση να ειναι ο συμπιεστης?να ειναι θεμα απο τον ανεμιστηρα της εξωτερικης μοναδας ?Γιατι προεκιψε μια ζημια η οποια δεν υπηρχε.Και εχω και ενα 14ρι ιδιο που ειχα επισκευαση τωρα τελευταια ευτυχως ολα πηγαν καλα.Απλα δεν θελω να ξανα κανω λαθος αν προκυψει ιδια ζημια

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    θηβα

Προεπιλογή

Από τα λεγόμενα σου το κλιματιστικό είναι hitachi έχει αυτοδιαγνωση έτσι δεν είναι;

Μέλος
    Όνομα
    πετρος
    Περιοχή
    καλαματα

Προεπιλογή

Ναι εχει αναβοσβηνει το led 301 13 φορες.Προβλημα στην επρομ φοραει το s24c01 ξερεις κανεναν να μου το προγραματισει?

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    θηβα

Προεπιλογή

δύσκολα να βρεις κάποιον από ότι θυμαμε πρέπει να ειχες πρόβλημα και με ένα αλλο hitachi.δύστυχος πας για πλακέτα .Όσο αφορά για το πρόβλημα με τον "ψυκτικό" πρέπει να φωνάξεις κάποιον άλλον να βάλει φρεον από την αρχή και μόνο με ΖΥΓΑΡΙΑ

Μέλος
    Όνομα
    πετρος
    Περιοχή
    καλαματα

Προεπιλογή

Το άλλο το 14ρι που είχα πρόβλημα το έφτιαξα σε αυτό που έχω πρόβλημα είναι το αντίστοιχο το 10ρι αλλά για πλακέτα δεν υπάρχει έχει καταργηθεί το μοντελο,ειναι 15 χρονών περίπου.
    Τη μαλακια πρέπει να την έκανε ο ψυκτικός όταν τον ρώτησα τι φρεο μου έβαλλε είπε 407 ενώ αυτό παίρνει r22.Του λέω γιατί 407 και μου λέει ότι το r22 εχει καταργηθει το 407 ειναι αντίστοιχο και δεν υπάρχει προβλημα.Χθες έμαθα ότι για να δεχτεί το 407 πρεπει να αλλαχτούν τα λαδια στο συμπιεστη
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη petros1967 : 19-03-15 στις 08:04

Παρόμοια Θέματα

1. [Κλιματιστικό Samsung] προβλημα με κλιματιστικο samsung AQV12UGAN
    από Χρηστος Αγρινιο στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-14, 11:00
  2. [Κλιματιστικό] προβλημα με ηλεκτρολογικη συνδεση σε κλιματιστικο
    από κωστας1982 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-04-14, 20:07
  3. [Κλιματιστικό] προβλημα με κλιματιστικο AIRCOOL
    από akisssssssss στο forum Κλιματιστικό