οταν βαζω την τροφοδοσια αναβει το προτο led που διχνει τη πριζα. οταν παταω το κουμπι να ανοιξει αναβει και το αλο led pou ειναι το power. εχω ομως την εντιποση οτι δεν γυρναει ο σκληρος
οταν βαζω την τροφοδοσια αναβει το προτο led που διχνει τη πριζα. οταν παταω το κουμπι να ανοιξει αναβει και το αλο led pou ειναι το power. εχω ομως την εντιποση οτι δεν γυρναει ο σκληρος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη black arrow : 31-12-14 στις 20:00
Εαν δεν εχει ουτε εικονα πολλυ πιθανο να ειναι καρτα γραφικων,την οποια και αλλαζει δες εδω.................https://www.youtube.com/watch?v=wb6uB3F99LY
οταν αναβω το pc αναβοσβηνει 2φορες ενα απο τα υπολυπα led και μετα σβηνει τελειως. λογικα θα επρεπε να αναβοσβηνει συνεχεια που υποδυλωνει την αναγνωση του σκληρου?? εβαλα και εξωτερικη οθωνη αλα δεν εστελνε καθολου σημα. μπηκε σε σλιπ η οθωνη.
υπάρχουν τα 3.3 και 5.0 βολτ? έχεις ρεύμα στα πηνία στον επεξεργαστή,μνήμη, κτλ.;Μαλών κάπου έχει βραχυκύκλωμα και σβήνει ο φορητός..
αυτες τις τασεις που πρεπει να τις βρω ? βοηθησε με λιγο γιατι δεν μου εχει ξανατυχει φοριτος.
υπάρχουν τα 3.3 και 5.0 βολτ? έχεις ρεύμα στα πηνία στον επεξεργαστή,μνήμη, κτλ.;Μαλών κάπου έχει βραχυκύκλωμα και σβήνει ο φορητός..
Φίλε Σάκη,χρονιά σου πολλά,ξέρω ότι δεν βοηθάω και πολύ,αλλά μου είναι πολύ δύσκολο,όσο και να θέλω ,να βοηθήσω κάποιον που δεν έχει εμπειρία πάνω στο φορητό...Όσο και να γράφουμε εδώ,άκρη δεν θα βγάλουμε ...Ο φορητός δεν είναι desktop, εδώ τα πράγματα είναι λίγο ποιο δύσκολα,και θα κάνεις περισσότερη ζημιά,γιατί όλα είναι πάνω σε μια πλακέτα...Να μου πεις ,πως αλλιώς να μάθω,θα έχεις δίκιο..αλλά για την αρχή βρες κάποιον φίλο,που ξέρει 5 πράγματα,να το δείτε μαζί,και ταυτόχρονα θα μαθεις σιγά σιγά...Με όλο το σεβασμό Μανώλης.
Και πάλη χρονιά σου πολλά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maik65 : 31-12-14 στις 22:13
picdev (02-01-15)
φιλε μανωλη χρονια πολλα και σε εσενα! σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο που αφιερωσες και μαλον εχεις δικιο. δυσκολα θα καταλαβω με το μινημα. θελω μονο να ρωτησω αν το σερβις μανουαλ θα βοηθησει με τις τασεις για να δω που υπαρχει προβλημα. και αν ναι πως μπορω να το βρω? αν ξερει καπιος να μου πει θα με υποχρεωνε.
Εμενα μου μυριζεται για ξεκολλημενη καρτα γραφικων και μαλλον θελει reflow. Δοκιμασε να το αφησεις ανοικτο για κανα 10λεπτο κι ας μην δειχνει τιποτα μεχρι να ζεσταθει. Μετα κλειστον και ξαναβαλτον σε λειτουργια οσο ειναι ζεστος. Αν δειξει τοτε ειναι 100% ξεκολλημενη καρτα γραφικων. Αν δεν αναψει βεβαια δεν σημαινει οτι δεν ειναι ξεκολλημενη.Παλι μπορει να ειναι ξεκολλημενη ή να εχει αλλη βλαβη. Ποιο τσιπακι γραφικων εχει? Ο παραπανω τροπος βεβαια ειναι εντελως μπακαλιστικος αλλα καποιες φορες βοηθαει στη διαγνωση.