όχι και μια σκέψη μου ήταν.. είναι να βάλω κανένα μέσα για να στέλνει την ψύξη προς τα πάνω.
όχι και μια σκέψη μου ήταν.. είναι να βάλω κανένα μέσα για να στέλνει την ψύξη προς τα πάνω.
Μην τα βάζεις με ηλίθιους. Σε κατεβάζουν στο επίπεδό τους και σε κερδίζουν εύκολα λόγω εμπειρίας.
Το μοτερ δουλευει συνεχεια η σταματαει την λειτουργια του;;
από όσο μπορώ να κρίνω το μοτέρ δουλεύει περισσότερη ώρα και πιο συχνά αλλά σίγουρα μετά από κάποια λεπτά σβήνει.
Μην τα βάζεις με ηλίθιους. Σε κατεβάζουν στο επίπεδό τους και σε κερδίζουν εύκολα λόγω εμπειρίας.
Τοτε το πιο λογικο ειναι να εχει χαλασει ο θερμοστατης.
Μάνο ευχαριστώ καταρχάς για τις απαντήσεις.
Η πρόβλεψη όμως για θερμοστάτη δεν θα πρέπει να είναι σωστή διότι ρυθμίζοντας τον θερμοστάτη εχω μεταβολή της ψύξης στο κάτω μισό της συντήρησης . Το πάνω μισό είναι σαν να μην βρίσκετε μέσα στο ψυγείο.Ζεστό όπως έξω.
Πάλι μπορεί να έχει σχέση με το θερμοστάτη .. δηλαδή να κόβει ακανόνιστα αλλά και να σταματάει για περισσότερο χρόνο , οπότε θα σου δίνει την εντύπωση ότι μόνο κάτω "παγώνει" .
Με βάση το #5 θα μπορούσαμε να υποθέσουμε έλλειψη υγρών ή άλλης αιτίας , αλλά από την στιγμή που λες ότι με κάθε μεταβολή του θερμοστάτη έχεις και μεταβολή ψύξης?... (τουλάχιστον έχεις σιγουρευτεί ότι η ψύξη που αποδίδει είναι "τουρμπάτη" και δεν βγάζει "γλώσσα " για να παγώσει? .. έβαλες κανένα θερμόμετρο στο κέντρο του ψυγείου να δεις μέχρι πόσο μπορεί να κατεβάσει από ψύξη ? στα τέρμα "γκάζια"?
Έβαλα θερμόμετρο στο κάτω μέρος και έχει 8°C ενώ στο πάνω έχει 23°C!!!
Με αλλαγή του θερμοστάτη για χαμηλότερη θερμοκρασία έχω 4°C και 23°C πάνω .