θυμασαι παλια που δουλευε,αν εκανες επιλογη προγραμματος με ανοιχτη πορτα σου εβγαζε παλι το ιδιο?ή δεν ειχε τυχει?
παντως ετσι οπως τα λες δειχνει προβλημα στον διακοπτη της πορτας.
θυμασαι παλια που δουλευε,αν εκανες επιλογη προγραμματος με ανοιχτη πορτα σου εβγαζε παλι το ιδιο?ή δεν ειχε τυχει?
παντως ετσι οπως τα λες δειχνει προβλημα στον διακοπτη της πορτας.
Λοιπόν Γιώργο επειδή τα ξύνουμε πολύ και δεν κάνουμε και τίποτα . Αν βρίσκεις ότι είναι δύσκολο να ανοίξεις το επάνω πλαίσιο για να φτάσεις στον διακόπτη της πόρτας.
Δοκίμασε για πιο εύκολα (αν και δεν ξέρω σημειώνω το μοντέλο) . Έχει ένα λάστιχο (της πόρτας) που είναι πιασμένο πάνω στο πλαίσιο γύρω γύρω αυτό από πίσω από το αυτάκι του έχει μια κορδέλα που το σφίγγει και το κρατάει , βγάλε την κορδέλα για να μπορέσεις προσωρινά να παραμερίσεις το λάστιχο της πόρτας και από εκεί μέσα να δεις τα βύσματα του διακόπτη αν δείχνουν καμμένα ή να κάνεις μια δοκιμή ενώνοντας τα να δεις αν θα δουλέψει. Αν έχει παραπάνω από 2 καλώδια . τότε ένωσε αυτά που είναι τα πιο χοντρά και τα τυχόν λεπτά καλώδια άσε τα όπως έχουν .
Το πιο πιθανο ειναι το ηλεκτρομανταλο.
Τα καλωδια ειναι 3 ή 4 και αν κανει λαθος
παει η πλακετα.
παιδια εκανα ενα βιντεο να δειτε και εσεις το πλυντηριο και τι ακριβως προβλημα μου βγαζει.η αναλυση της οθονης ειναι λιγο χαλια γιατι δεν εχω καλη καμερα αλλα πιστευω θα καταλαβετε τι παιζει.http://tinypic.com/r/30xcrat/6
Από μια μικρή έρευνα που έκανα σε άλλα site εικάζεται ότι ο κωδικός D07 είναι πιθανή διαρροή νερού , στο πάτωμα της βάσης του πλυντηρίου και αν ισχύει αυτό τότε στο πάτωμα πιθανόν να έχει νερά από διαρροή νερού (μέσα στο πλυντήριο) . και έχουν έναν διακόπτη / φλοτέρ . για ασφάλεια .
Πριν απο λιγο ειδα ενα Brandt ενω το εβαζα να δουλευει
μετα απο μερικα δευτερολεπτα εκλεινε (δεν ειχε οθονη)
και ηταν απο την πορτα.