Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτός είναι ο εμπορικός κατάλογος του Σολδάτου και δεν εξηγεί πώς δουλεύει ή από τί αποτελείται το booster.
Aπ'οτι φαινεται ειναι πυκνωτης που μπαινει παραλληλα με τον υπαρχων.Ετσι δημιουργει μεγαλυτερη ροπη (καταπονωντας βεβαια το τυλιγμα περισσοτερο) με αποτελεσμα να ξεκολλησει ο συμπιεστης..Φυσικα αυτα που γραφω τα καταλαβαινω βασει λογικης οχι οτι ειμαι ειδικος.
Aπ'οτι φαινεται ειναι πυκνωτης που μπαινει παραλληλα με τον υπαρχων.Ετσι δημιουργει μεγαλυτερη ροπη (καταπονωντας βεβαια το τυλιγμα περισσοτερο) με αποτελεσμα να ξεκολλησει ο συμπιεστης..Φυσικα αυτα που γραφω τα καταλαβαινω βασει λογικης οχι οτι ειμαι ειδικος.
αυτο ακριβως ειναι!!!
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...
Δεν πρέπει να είναι απλά ένας πυκνωτής. Αν ήταν έτσι δεν θα του έδιναν άλλο όνομα.
Ε καλα αν το λεγαν απλως "πυκνωτη" πως θα το πουλουσαν;Απ'οτι λεει εχει μεσα εναν πυκνωτη και ενα solid state ρελε..ασε που κανει μονο 20$. Δηλαδη με τοσα λεφτα τι αλλο να παρεις;
Ε καλα αν το λεγαν απλως "πυκνωτη" πως θα το πουλουσαν; Απ'οτι λεει εχει μεσα εναν πυκνωτη και ενα solid state ρελε..ασε που κανει μονο 20$. Δηλαδη με τοσα λεφτα τι αλλο να παρεις;
εφόσον εκτός από τον πυκνωτή εκκίνησης (hard start capacitor) έχει και τον solid state relay, δεν είναι απλά πυκνωτής. Άρα δεν θα μπορούσαν να τον πούνε απλά "πυκνωτή"