Καλησπέρα.
Έχω το Samsung 245b και μου κάνει το εξής πρόβλημα Δεν δείχνει τίποτα από εικόνα (μαύρη οθόνη) ενώ το power led είναι αναμμένο. Καμία ιδέα κανείς?
Καλησπέρα.
Έχω το Samsung 245b και μου κάνει το εξής πρόβλημα Δεν δείχνει τίποτα από εικόνα (μαύρη οθόνη) ενώ το power led είναι αναμμένο. Καμία ιδέα κανείς?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PanagiotisHlektrlogos : 13-12-11 στις 23:02
Αρχικά βάζουμε το θέμα μας στη σωστή ενότητα και μετά προχωράμε.
Μεταφέρθηκε.
900MHz-64GHz
PanagiotisHlektrlogos (14-12-11)
Υποθετω το power led ειναι μπλε ετσι;Για φωτισε το μονιτορ με ενα φακο και προσεξε αν δειχνει τιποτα..
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Το φώτισα αλλά τίποτα. Το power led είναι μπλε σωστά. Για το Backlight φωτισμό υπέθεσα κι εγώ. Άλλα πάλι έχει 6 λάμπες με 12 μετασχηματιστές όλοι καμένοι; Από πυκνωτές παει το μυαλό μου άλλα πάλι... φουσκωμένο δεν βλέπω κανένα. Χθές βρήκα αυτο http://www.badcaps.net/forum/printth...&pp=20&page=20 ,μέτρησα το πυκνωτή που λέει αλλά είναι στα 17,8 νανο.
To monitor εχει δυο πλακετες,μια το τροφοδοτικο και μια την οδηγηση της οθονης. Κανε ενα search με το μοντελο του τροφοδοτικου ,θα βρεις repair kits και συμβουλες απο αλλους που ειχαν παρομοιο προβλημα(ενδεχομενως σε αλλο μονιτορ, το ιδιο τροφοδοτικο χρησιμοποιηται σε πολλα μονιτορ). Πες το και εδω μηπως βρουμε τιποτα.
EDIT: Το λινκ στο badcaps που εδωσες εχει απιστευτες πληροφοριες για 100 διαφορετικα πραγματα που πρεπει να ελεγχθουν.Εκεινος ο plainbill εχει δωσει ρεστα.. Τα εχεις ελεγξει ΟΛΑ εκεινα ,δεν καταφερες τιποτα και ρωτας τι αλλο μπορει να φταιει;Το πιο πιθανο ειναι να παρεις γενικες απαντησεις σαν αυτη που εδωσα παραπανω..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOUN : 14-12-11 στις 13:49
Έχω και 2η οθόνη (την δική μου) ίδια να αρχίσω αλλαγές πλακετών ή θα κάνω χαζομάρα; (μετά θα μου μείνει μόνο το Netbook)Το τροφοδοτικό της είναι αυτό http://www.shopjimmy.com/samsung-bn4...t-inverter.htm το ολοκληρωμένο που είναι ανάμεσα στους 2 μετασχηματιστές είναι το F9222L. Δε βρήκα στοιχεία. Παντός δεν έχει φουσκωμένους ηλεκτρολυτικούς. Αν ήταν απο το inverter δε θα έσβηνε μετά από λίγο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PanagiotisHlektrlogos : 14-12-11 στις 14:00
Eλα ρε Παναγιωτη,τι χαζομαρα θα κανεις,σιγα το πραγμα..Αλλαξε το τροφοδοτικο και πες μας.Βεβαια αντε και δουλεψε(που κατα πασα πιθανοτητα θα δουλεψει ) και τι εγινε ,τι καταλαβες;
Το θεμα ειναι να φτιαξεις το τροφοδοτικο..Κανε κουραγιο και διαβασε ολο το νημα στο αλλο φορουμ..
Προσοχη μην σπασεις κανενα πλαστικο στο ανοιγμα του δικου σου μονιτορ!
Δυο εχουν αναφερει καμενη την RB805. Για ελεγξε την!
Kαι φαντασου Παναγιωτη χωρις να εχω ιδεα περι τινος προκειται, λιγο ψαξιμο ηθελε..