Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aris285 Εμφάνιση μηνυμάτων
Με αυτα τα ψυγεια η καλητερη γιατρεια ειναι το πεταμα στην ανακυκλωση και περνεις καινουριο.
Το ξερω οτι ειναι σκληρο που το λεω ετσι χυμα αλλα αυτα τα ψυγεια ειναι κατασκευασμενα με τετιο τροπο που πολυ δυσκολα δεχονται επισκευη, και αν αυτη γινει ποτε δεν ειναι αξιοπιστη.
Το ξέρω ότι θα αντικαταστήσω σύντομα το ψυγείο. Είμαι στη φάση αγοράς σπιτιού και ακόμα δεν ξέρω τι ψυγείο θα μπει εκεί και δεν υπάρχει λόγος να αγοράσω ακόμα άλλο και θέλω να το αποφύγω για λίγο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GeorgeVita
Καλό είναι να προσδιορίσεις τον τύπο του δικού σου ψυγείου (μοντέλο, 1 ή 2 μοτέρ, απλός ή ηλεκτρονικός θερμοστάτης, ίσως φωτογραφία) για να βρεθεί ο "γνώστης" της συγκεκριμένης τεχνολογίας.
G
Το μοντέλο του ψυγείου είναι PITSOS NFR 2400FW FD χωρητικότητας 407 L. Έχει μηχανικό θερμοστάτη, ένα περιστρεφόμενο διακόπτη δεξιά καθώς ανοίγει η πόρτα και ένα ακόμα περιστρεφόμενο διακόπτη κάτω από την κατάψυξη, που ρυθμίζει τη ροή του αέρα μεταξύ κατάψυξης και ψύξης.

Έκανα απόψυξη στο ψυγείο με σεσουάρ στην κατάψυξη και το έβαλα να δουλέψει. Θα δούμε.