καλημερα γραψε τι μοντελο ειναι και δες το led αν αναβοσβηνει και ποσες φορες πολυ πιθανον να χρειαζεται software update πρεπει να εχεις αλαξει τις ρυθμισεις στην μνημη του tuner
καλημερα γραψε τι μοντελο ειναι και δες το led αν αναβοσβηνει και ποσες φορες πολυ πιθανον να χρειαζεται software update πρεπει να εχεις αλαξει τις ρυθμισεις στην μνημη του tuner
το led δεν αναβοσβήνει είναι πάντα σταθερό, δεν νομίζω ότι έχει αυτοδιάγνωση ενώ η νέα έχει...
Φίλε Sakis στο Χαλάνδρι πήγα, περιμένω σε παρακαλώ να μου πεις που να πάω .
Δεν ρύθμιζα κανάλια ηθελημένα , απλώς πήρε το πρώτο μήνυμα , άναψε η οθόνη και αντιδρούσε ...αλλά δεν μπορούσε να συντονίσει κανάλια ούτως ή άλλως γιατί δεν είχε σήμα αφού η μόνη κεραία που είχα διαθέσιμη ήταν σενδεδεμένη στην καινούργια. Σημειωτέον ότι έπαιξα και με άλλες λειτουργίες που δεν έχει η παληά όπως τα ψηφιακά κανάλια. Το μοντέλο της παληάς είναι Sony KLV-V32A10E μοντέλο 2006
Σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα βοήθειά σας !!! περιμένω νεώτερα ...
το καλυτερο σερβις της σονυ επι της κηφισιας στο υχος αμαρουσιου κανουμε αριστερα προς την οδο Κυμης και σε καποιο σημειο υπαρχει μια γεφυρα που περναμε απο κατω ...πριν μπης στη γεφυρα κοιτας αριστερα σου και θα δεις το εξουσιοδοτημενο ...
MEGA SERVICEΑγ.Κωνσταντίνου 12 151 24 ΜαρούσιΤηλ: 21... Fax : 210 6104338
Sakis αυτο μάλλον θα ενοείς... το βρήκα μόλις τώρα από τo επίσημο site της Sony , θα δοκιμάσω κι εκεί σίγουρα άπό Δευτέρα και θα σας ενημερώσω.. νομίζω ότι έτσι μαθαίνουμε όλοι να αποφεύγουμε τέτοιες κακοτοπιές και ατυχίες.
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον !