Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και ακόμη περισσότερο για το Service Manual.
Oντως είναι δύσκολο να φτάσω μέχρι το λεκανάκι γιατί από ότι είδα στα γρήγορα είναι το τελευταίο κομμάτι του εσωτερικού που θα μείνει (αφού θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί όλα τα άλλα).
Ατσαλίνα δοκίμασα να περάσω από έξω προς τα μέσα αλλά βρίσκει σε σημείο που υπολογίσω ότι βρίσκεται εντός του μηχανήματος οπότε δεν ξέρω αν απλά βρίσκει μέσα στο μηχάνημα ή σε βούλωμα (δύσκολο έως αδύνατο το δεύτερο).
Από μέσα δεν μπόρεσα να περάσω γιατί δεν είναι ορατό καθόλου το σημείο που βγαίνει η σωλήνα.
Γιατί υποψιάζομαι σπάσιμο.....
Γιατί έχουν περάσει 7 χρόνια σκληρής χρήσης (χρησιμοποιείται σαν μοναδική πηγή θερμότητας τον χειμώνα) και έκανα το λάθος να του ρίξω Viakal αντί του καθαριστικού που κυκλοφοράει για τα φίλτρα και το στοιχείo, λόγω του ότι μπέρδεψα τα μπουκάλια, σε συνδυασμό με την λειτουργία Dry-coil που χρησιμοποίησα αρκετά τις τελευταίες φορές είπα μήπως έκαναν το ταλαιπωρημένο πλαστικό να σπάσει ή έστω να ραγίσει σε κάποιο σημείο.
Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου φαίνεται πολύ παράξενο να γίνει έτσι ξαφνικά αλλά τι βούλωμα μπορεί να είναι αυτό που αφήνει τα περισσότερα νερά να τρέχουν έξω κανονικά και κάποιο ποσοστό να τρέχει μέσα;
Ο σωλήνας κατεβαίνει κάθετα χωρίς κανένα εμπόδιο και έχοντας υπόψιν μου ότι μπορεί αρχικά να έγινε λίγο ψηλότερα η τρύπα από ότι έπρεπε την μεγάλωσα πρός τα κάτω 1-2πόντους χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Τέλος να αναφέρω ότι αφού βρήκα το σωστό μπουκάλι έχω καθαρίσει και στοιχείο και φίλτρα για ακόμη μία φορά σε βαθμό που τα νερά έξω βγαίνουν με λίγη σαπουνάδα.
Αν πάει το μυαλό σου σε κάτι ακόμη σε παρακαλώ ανάφερέ το μου μήπως και καταφέρω να διορθώσω το πρόβλημα.
ΥΓ:να αναφέρω ακόμη ότι για 3 καλοκαίρια δούλεψα σε συνεργεία εγκατάστασης κλιματιστικών ως βοηθός και οι τεχνικές μου γνώσεις είναι γνώσεις ηλεκτρονικού.
Ευχαριστώ και πάλι.

Απάντηση με παράθεση