Ξαφνικά δεν λειτουργεί καθόλου.δεν ανάβει καμία ένδειξη. ελεγξα την πρίζα και το καλώδιο τροφοδοσίας και είναι οκ .τι να κάνω;από που να αρχίσω να κάνω ελέγχους;
Ξαφνικά δεν λειτουργεί καθόλου.δεν ανάβει καμία ένδειξη. ελεγξα την πρίζα και το καλώδιο τροφοδοσίας και είναι οκ .τι να κάνω;από που να αρχίσω να κάνω ελέγχους;
Φαντάζομαι θα έχει και πλακέτα, πρέπει λοιπόν να κοιτάξεις το τμήμα τροφοδοσίας...
[QUOTEIMG_20161221_220259.jpg =FILMAN;582940]Φαντάζομαι θα έχει και πλακέτα, πρέπει λοιπόν να κοιτάξεις το τμήμα τροφοδοσίας...[/QUOTE]
θα το ανοιξω σημερα να το δω...IMG_20161221_215219.jpg.
Υγ.το ελυσα ..αλλά οπτικά δεν βλέπω κάτι που να δείχνει πρόβλημα...IMG_20161221_215219.jpg. έβαλα μερικές φωτογραφίες... Να δω πως θα τις ανεβασω...[ATTACH=CONFIG]42896[/ATTACH
Παντός φυσιολογικά όταν γυρίσεις τον επιλογέα προγράμματος έπρεπε να ανάβει το led ...τώρα είναι εντελώς νεκρό, καμία ένδειξη....]και πριν από αυτό λειτουργούσε δίχως πρόβλημα .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xaris-c : 21-12-16 στις 23:35
φίλε μου η πλακέτα μοιάζει πολύ με του whirlpool οπότε τσέκαρε μια αντίσταση 22 Ω και το LNK 304PN.
Ευχαριστώ για την απάντηση,ομως μιας και δεν γνωρίζω πολλά το 304 το βρήκα όμως πώς το μετραω; Πρέπει να το βγάλω απο την πλακέτα;.όσο για την αντίσταση 22Ωμ πια είναι από αυτές που φαίνονται στην φωτογραφία;
Να χαίρεσαι που δεν κάνει απολύτως τίποτα, διότι αυτό σημαίνει πιθανότατα βλάβη στο τροφοδοτικό της πλακέτας που σχεδόν πάντα είναι πολύ εύκολο και φθηνό να επιδιορθωθεί. Όμως με αυτά που ρωτάς θα σου συνιστούσα να μην βάλεις χέρι εσύ ο ίδιος στην πλακέτα αλλά να τη δώσεις σε κάποιον που ξέρει.
γενικά καταπιάνομαι με πολλά και το φόρουμ με βοήθησε αρκετές φορές και έκανα επισκευές του σπιτιού ,φίλων και γενικά δεν βαριεμε να αφιερώσω χρόνο στα ηλεκτρονικά .βέβαια μάλλον είναι πιο πολύπλοκο αυτό αλλά κολλιτιρια και διάφορα μικροεργαλεια έχω ..βασικά αυτό είναι το στεγνωτήριο ενός άλλου Ελληνα κατοίκου της ίδιας οικοδομής που ζω το τελαιυταιο εξάμηνο στην Γερμανία .πρώτον δεν ξέρω γερμανικά ,κατι κανω στα αγγλικα τουλάχιστον ...δεν ξέρω που θα βρω κάποιον εδω να πουλά ηλεκτρονικα ,δεν ξέρω κάποιον που θα μπορούσε να επισκευάσει την πλακέτα ,οπότε για αρχή θα προσπαθήσω μόνος .ερώτηση ..το τροφοδοτικό ειναι ενσωματωμένο στην πλακέτα? μάλλον γιατι βλέπω τα καλώδια ρεύματος κουμπώνουν πάνω της.μπορω να εστιασω σε τι να ελενξω ?..ειναι αυτο που αναφερατε παραπανω ?δηλαδη την αντίσταση 22 Ω και το LNK 304PN? βλέπωντας με λιγο περισσότερο φως την πλακέτα κάτι σαν κιτριναδη σκόνη έχει από το κάτω μέρος της μιά αντίσταση.πως την ελενχω;IMG_20161223_121144.jpg μηλω για τηνL1 πάνω από την D18 IMG_20161223_121223.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xaris-c : 23-12-16 στις 13:19
Το L1 είναι πηνίο (τσοκ) και όχι αντίσταση, πολύμετρο υπάρχει;
Δίπλα από το L1 που χάλασες υπάρχει μία πράσινη αντίσταση που σαν να φαίνεται καμμένη δεν με βοηθάει πολύ η φωτογραφία σου είναι δίπλα από τον C17.Θέλει όμως λίγο προσοχή δεν γίνεται να σου λέμε ένα εξάρτημα κι εσύ αντί να το μετρήσεις να το καταστρέφεις. Λοιπόν η συγκεκριμένη αντίσταση που σου είπα θέλει ξεκόλλημα από την πλακέτα και να την μετρήσεις με ένα πολύμετρο και να μας πεις πόσα Ωμ είναι.....
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Δεν έχουν σχέση οι υπόλοιποι αριθμοί.
FILMAN (27-12-16)