Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη bgin
    Μέλος
    Όνομα
    βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Module neotion NP+ για τηλεοράσεις samsung

Καλημέρα σε όλους.καλή εβδομάδα
    Εχω 4 τηλεοράσεις samsung, τα μοντέλα είναι

PS-42C96HDX/XE
    LE22S81B
    LE46A656A1F
    LE40A656A1FH

θα ήθελα να ξέρω αν η μοντούλα neotion np+ είναι συμβατή με τα παραπάνω μοντέλα και χωρίς προβλήματα-σπασίματα στην εικόνα,καθυστέρηση στο άνοιγμα των καναλιών-
    Αν ξέρει κανείς κάτι ή αν έχει δοκιμάσει και στην πράξη τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Σημείωση, οι τηλεοράσεις είναι όλες κρεμαστές και δεν θέλω να μπλέξω με αποκωδικοποιητή και δεύτερο τηλεκοντρόλ,'οσο μπορώ τουλάχιστον να το αποφύγω.

Μέλος
    Όνομα
    Αλεξανδρος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Γεια σου Βαγγελη. Το θεμα της καρτας για mpeg-4 εχει συζητηθει αρκετα και η απαντηση ειναι ΟΧΙ. Δεν υπαρχει αυτη την στιγμη καλη καρτα στο εμποριο (να παιζει τα παντα χωρις σπασιματα-ειδικα στα κρατικα). Αν θελεις κατι διακριτικο υπαρχουν δεκτες για τις αναρτημενες LCD τηλεορασεις (και οχι μονο) οι οποιοι "στεκονται" στο scart ή αναρτονται πισω απο την τηλεοραση σου, και ειναι και HD. Το μονο που εμφανιζεται μπροστα απο την TV ειναι το υπερυθρο για το τηλεκοντρολ (οχι δεν το γλυτωνεις το 2ο, αν και νομιζω οτι για μερικους δεκτες ισως το γλυτωνεις...

Μέλος
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

H καλυτερη λυση ειναι πιστευω αυτη εδω http://www.cryptoelectronics.gr/comm...di-170-mp.aspx που ειναι και HD.Το προβλημα με το τηλεχειριστηριο το εχω λυσει με προγραμματιζομενο που ειχα παρεi απο το LIDL

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από αλπινιστης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σου Βαγγελη. Το θεμα της καρτας για mpeg-4 εχει συζητηθει αρκετα και η απαντηση ειναι ΟΧΙ. Δεν υπαρχει αυτη την στιγμη καλη καρτα στο εμποριο (να παιζει τα παντα χωρις σπασιματα-ειδικα στα κρατικα). Αν θελεις κατι διακριτικο υπαρχουν δεκτες για τις αναρτημενες LCD τηλεορασεις (και οχι μονο) οι οποιοι "στεκονται" στο scart ή αναρτονται πισω απο την τηλεοραση σου, και ειναι και HD. Το μονο που εμφανιζεται μπροστα απο την TV ειναι το υπερυθρο για το τηλεκοντρολ (οχι δεν το γλυτωνεις το 2ο, αν και νομιζω οτι για μερικους δεκτες ισως το γλυτωνεις...
    θα μου επιτρεψεις να σε διορθωσω.
    εχω μια lg mia samsung. με καρτα neotion. στην samsung ειναι απο την πρωτη ανακοινωση για ψηφιακα(1,5 χρονος.εικονα τελεια 4 δευτ.αλλαγη καναλι δεν τεχτ και το ert hd.
    η lg δοκιμασα και απλο δεκτη, ομως με τηνneotion πεταει (εκτις παλι απο το ερτ hd) γρηγορες αλλαγες τεχτ κλπ.
    δοκιμασα ton scart της crypto που αναφερατε εδω μεσα. περιπου 3-4 δευτ.αλλαγη καναλιου, οντως 2 κοντρολ, δεν φαινεται τιποτα(πρεπει να εχει και καλη θεση η υποδοχη scart της tv)αλλιως δεν χωραει κιολας.οποτε πια η διαφορα;
    δοκιμασα και δυο f&u. παλι 3-4 δευτ. καναλια ολα ακομα και το ερτ hd σε κανονικη προβολη.
    γιατι λοιπον την αποκλειεις ετσι;

Μέλος
    Όνομα
    Αλεξανδρος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilimertzani Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα μου επιτρεψεις να σε διορθωσω.
    εχω μια lg mia samsung. με καρτα neotion. στην samsung ειναι απο την πρωτη ανακοινωση για ψηφιακα(1,5 χρονος.εικονα τελεια 4 δευτ.αλλαγη καναλι δεν τεχτ και το ert hd.
    η lg δοκιμασα και απλο δεκτη, ομως με τηνneotion πεταει (εκτις παλι απο το ερτ hd) γρηγορες αλλαγες τεχτ κλπ.
    δοκιμασα ton scart της crypto που αναφερατε εδω μεσα. περιπου 3-4 δευτ.αλλαγη καναλιου, οντως 2 κοντρολ, δεν φαινεται τιποτα(πρεπει να εχει και καλη θεση η υποδοχη scart της tv)αλλιως δεν χωραει κιολας.οποτε πια η διαφορα;
    δοκιμασα και δυο f&u. παλι 3-4 δευτ. καναλια ολα ακομα και το ερτ hd σε κανονικη προβολη.
    γιατι λοιπον την αποκλειεις ετσι;
    Η διορθωση σου, οχι μονο δεκτη αλλα και ευπροσδεκτη!
    Εχω φαει τα νιατα μου να ψαχνω σε συνεργασια με ενα φιλικο καταστημα, μια καλη καρτα-οπως καταλαβαινεις χωρις αποτελεσμα μεχρι στιγμης.
    Αν λοιπον καταλαβα καλα, με την συγκεκριμενη καρτα, βλεπεις σωστα και τα κρατικα, και το μονο που δεν εχει ειναι το HD. Μιλαμε δηλαδη για μια SD καρτα που λειτουργει.
    Μπορεις να βαλεις το link της please να την εχουμε υποψιν μας?

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

http://www.e-finder.gr/p.NEOTION-NP4...IA.190007.html

αυτην πηρα ,3 μερες πριν κοψουν το αναλογικο (τη δευτερη καρτα).Συγκεκριμενα παο το ιδιο μαγαζι 23€ παρακαλω.
    Δυστηχως δεν υπαρχουν και αλλες μαρκες μονο της neotion οποτε ψιλα χοντρα δικα μας ειναι.

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον vasilimertzani για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

αλπινιστης (01-08-12)

Μέλος
    Όνομα
    κωστας
    Περιοχή
    γιαννιτσα

Προεπιλογή

23 euro μονο ?
    για πες το μαγαζι

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από freecom Εμφάνιση μηνυμάτων
    23 euro μονο ?
    για πες το μαγαζι
    Κωστα σε αυτο το σαιτ που αναφερω ποιο πανω ηταν.λιγες μερεες πριν κλλεισει το αναλογικο.

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Samsung] Samsung LE32A436T1D
    από stavai στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-06-12, 16:11
  2. keypad για samsung g600
    από haris_216 στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-12, 09:08
  3. SAMSUNG HT-TP75
    από σεατ στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 3