Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Χάρης
    Περιοχή
    Νέα Σμύρνη

Προεπιλογή keypad για samsung g600

καλημέρα σε όλους
    έχω το samsung g600 το οποίο απέκτησε μια "στεναχώρια" στο πάτημα συγκεκριμένων κουμπιών (πιο συγκεκριμένα στα "4" και "6"). υποθέτω ότι κάπου θα έχει κοπεί κάποια γραμμή από το keypad του.
    το συγκεκριμένο τηλέφωνο το έχω ανοίξει και παλαιότερα για αντικατάσταση οθόνης (είχα κάτσει πάνω του!!!) συνεπώς δεν έχω ιδαίτερο πρόβλημα να το ξανανοίξω. έχω βρει στο ebay αυτό που χρειάζομαι (όπως και παλαιότερα με την οθόνη) αλλά όπως καταλαβαίνετε θα πάρει καμιά βδομαδούλα να έρθει (στην καλυτερη των περιπτώσεων).
    καθώς δεν είμαι τεχνικός και δεν ξέρω τον χώρο των κινητών, μήπως γνωρίζει κανείς αν θα μπορούσα να βρω το παραπάνω εξάρτημα στην Αθήνα άμεσα; εννοείται πως με ενδιαφέρει original κατάσταση. μην πάω και το αλλάξω και ξαναψάχνομαι σε κάνα 3μηνο
    ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια πρόταση

Το avatar του χρήστη rep
    Μέλος
    Όνομα
    Χρυσοστομος
    Περιοχή
    Μακροχωρι Βεροια

Προεπιλογή

μπορει να μην φταει το keypad.στα ποιο πολλα κινητα υπαρχει η συνδεση 4χ4 'η καποια σχετικη συνδεσμολογια που συμενει οτι οι γραμμες ειναι συνδεμενες στο στυλ 1.4.7.* 2,5,8,0 3,6,9,# .σε αλλα υπαρχει και συνδιασμος αλλων πληκτρων πχ volume+ κλπ.μπορεις να μετρησεις τα pad μεταξυ τους για να βρεις την συνδεσμολογια και αν εχει κομμενες γραμμες.επισης σε καποια τηλεφωνα μπορει να ειναι κολημενα τα πληκτρα τις φωνης 'η της καμερας και να μην δουλευουν τα αντιστοιχα νουμερα.

Μέλος
    Όνομα
    Χάρης
    Περιοχή
    Νέα Σμύρνη

Προεπιλογή

σε ευχαριστώ για την απάντηση
    όπως είπα δεν είμαι ειδικός αλλά σκέφτηκα το pad γιατί ξαφνικά το παρουσίασαν (την ίδια στιγμή) τα δύο πλήκτρα (4 & 6). στην αρχή υπήρχε μια δυσκολία (το πατούσα 10 φορές και έπιανε η 1) και στην πορεία σταμάτησε τελείως (και στα δύο)
    γι' αυτό πιστεύω ότι πρέπει να είναι pad μια που φαντάζομαι ότι θα έχει συνδεσμολογία σαν αυτή που περιγράφεις, η οποία μάλλον είναι "υπεύθυνη" για ταυτόχρονη "ασθένεια" δύο πλήκτρων

Μέλος
    Όνομα
    Χάρης
    Περιοχή
    Νέα Σμύρνη

Προεπιλογή

τελικά μάλλον δεν το γλυτώνω το ebay.
    ευχαριστώ για την φιλοξενία
    καλημέρα

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι