Χαίρετε, έχω ένα πλυντήριο ρούχων ESKIMO ESK-606E που παρουσιάζει πρόβλημα σε κάποια προγράμματα και θα ήθελα να μπω σε service test mode αλλά έχω χάσει τις οδηγίες χρήσης. Μήπως υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει;
Χαίρετε, έχω ένα πλυντήριο ρούχων ESKIMO ESK-606E που παρουσιάζει πρόβλημα σε κάποια προγράμματα και θα ήθελα να μπω σε service test mode αλλά έχω χάσει τις οδηγίες χρήσης. Μήπως υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει;
Οι οδηγίες χρήσης δεν περιλαμβάνουν οδηγίες για είσοδο σε service mode λειτουργία. Τι προβλήματα περιμένεις να φτιάξεις σε περιβάλλον service mode;
Επειδή είχα δει αυτό το ποστ http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=68146, υπέθεσα μήπως γίνει κάτι παρόμοιο με το δικό μου γιατί δεν θέλω να τα "σκάσω" για να φτιάξω την πλακέτα ή να πάρω καινούριο πλυντήριο.
Προτείνω να κάνεις ένα post σε εκείνο το νήμα μήπως σου απαντήσει αυτός που λέει ότι το έφτιαξε έτσι, τι ακριβώς έκανε και αν δουλεύει ακόμα ή όχι.
Οκ ευχαριστώ, του έχω στείλει προσωπικό μήνυμα αλλά θα κάνω και αυτό που λες.
Η βλαβη δεν μας ειπες πια ειναι.
Οποιοδήποτε πρόγραμμα και να βάλω, το πλυντήριο ξεκινάει κανονικά και μετά από κανα 5-10 λεπτά σταματάει και δεν κάνει τίποτα. Ήρθε τεχνικός το είδε και μου είπε ότι μέτρησε τα πάντα μέσα στο πλυντήριο και όλα δουλεύουν μια χάρα, άρα μου είπε υπάρχει πρόβλημα στην πλακέτα. Το θέμα είναι ότι μπορώ να βγάλω την πλακέτα και να την πάω σε κάποιον ηλεκτρονικό να την κοιτάξει και να βρει αν έχει χαλάσει κάτι αλλά έλεγα μήπως μπορώ να το κάνω οπώς είπα παραπάνω.
Aν βασιστουμε στο οτι ο τεχνικος τα βρηκε ολα καλα τοτε ναι εχεις βλαβη πλακετας αλλα επειδη εχω δει ενα σορο λαθος διαγνωσεις ειμαι λιγο επιφηλακτικος.Εχεις τη δυνατοτιτα και τα εργαλεια για να κανεις καποιες μετρησεις?
Κατσαβίδια για να βγάλω την πλακέτα έχω, πολύμετρο για να κάνω μετρήσεις δεν έχω.
To πολυμετρο και η γνωση μετρησεων ειναι απαραιτητα για να συνεχισουμε.Την ερωτηση την εκανα για να παρεις καποιες μετρησεις απο τα περιφεριακα εξαρτηματα του πλυντηριου ωστε να ειμαστε σηγουροι οτι η βλαβη ειναι στην πλακετα και οχι καπου αλλου