Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αλεξάνδρεια

Προεπιλογή Ο εσωτερικος ανεμιστηρας υπολειτουργει

Καλησπερα σας, χρειαζομαι τη βοηθεια οποιου ξερει και γνωριζει. Midea το κλιματιστικο, ο ανεμιστηρας της εσωτερικης μοναδας λειτουργει σε πολυ χαμηλη ταχυτητα, ισα που γυρναει ας πω. Στις εντολες του χειριστηριου δεν υπακουει, απλα αναβει και λειτουργει στο ελαχιστο. Ο ανεμιστηρας δεν ειναι φρακαρισμενος, Σας στελνω και φωτο της πλακετας. Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!

https://imgur.com/a/NxaCiBy

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι εντάξει;
    Πρέπει να υπάρχει πυκνωτής στο μοτέρ που πιθανότατα έχει πεθάνει.
    (Εχει ρελεδάκια κοντά στο βύσμα και ένα βαρίστορ αρα δεν είναι PWM)

Ακολούθησε τα καλώδια του βυσματος του ανεμιστήρα για να βρεις τον πυκνωτη.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αλεξάνδρεια

Προεπιλογή

Οτι δοκιμασα κατα τα αλλα, δουλευε, απλα ο ανεμιστηρας υπολειτουργει. Βοηθαει αυτη;
    https://i.imgur.com/EXtekll.jpg

Το avatar του χρήστη pliktras
    Μέλος
    Όνομα
    Christos
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Καλησπέρα.Πρωτα από όλα βγάλε το μοτέρ και δοκίμασε το μόνο του .Δες τον πυκνωτή του ανεμιστήρα ή θα βρίσκεται πάνω στην πλακέτα ή εκτός πλακετας και μετρησε τον με καπασιτομετρο Αν είναι οκ μετα δώσε παροχή στο μοτέρ μόνο του 230v με τον πυκνωτή να δεις αν γυρνάει καλά με την κατάλληλη συνδεσμολογία .Υπάρχει περίπτωση να είναι και το μοτέρ χαλασμένο δεν είναι πάντα ο πυκνωτής το πρόβλημα για αυτό κάνε αυτά για αρχή.Μετα αν μπορείς τσεκαρε και τα ρελέ .Αν θες βοήθεια στείλει το μοτέρ φωτό να σου πω πως θα το δοκιμάσεις

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pliktras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα.Πρωτα από όλα βγάλε το μοτέρ και δοκίμασε το μόνο του .Δες τον πυκνωτή του ανεμιστήρα ή θα βρίσκεται πάνω στην πλακέτα ή εκτός πλακετας και μετρησε τον με καπασιτομετρο Αν είναι οκ μετα δώσε παροχή στο μοτέρ μόνο του 230v με τον πυκνωτή να δεις αν γυρνάει καλά με την κατάλληλη συνδεσμολογία .Υπάρχει περίπτωση να είναι και το μοτέρ χαλασμένο δεν είναι πάντα ο πυκνωτής το πρόβλημα για αυτό κάνε αυτά για αρχή.Μετα αν μπορείς τσεκαρε και τα ρελέ .Αν θες βοήθεια στείλει το μοτέρ φωτό να σου πω πως θα το δοκιμάσεις
    Καλησπέρα , με ποιο τρόπο να τσεκαρει τα ρελεδακια;

Στάλθηκε από το FS8032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέλος
    Όνομα
    Christos
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΣΚΛΗΚΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα , με ποιο τρόπο να τσεκάρει τα ρελεδακια;

αν μπηκε στη διαδικασία να κανει επισκευη μονος του, πιστευω οτι τα βασικα τα ξερει για το πως θα δοκιμασει τα ρελεδακια αν ειναι οκ

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Ε καλά τώρα , του πλακωσες του ανθρώπου τσεκαρε τον πυκνωτή με καπασιτομετρο , δώσε και δοκίμασε το μοτέρ με εξωτερική τροφοδοσία , τσεκαρε τα ρελέ . Οι προτροπές αυτές δινονται σε έναν μάστορα ,σε έναν γνώστη . Βήμα βήμα αναλυτικά και κατανοητά τον οδηγείς να φτιάξει την συσκευή αλλιώς δεν έχει νόημα το forum, χάσιμο χρόνου . Δεν κατάλαβε τίποτα ως φαίνεται ο νηματοθετης και γι'αυτό παράτησε την προσπάθεια. Η αλήθεια είναι ότι του είπες να σου δείξει φωτογραφία του μοτέρ και μετά να του δείξεις πως να τα κάνει. Φιλικά όλα αυτά τα λέω δεν θέλω να προσβάλλω.

Μέλος
    Όνομα
    Christos
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΣΚΛΗΚΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε καλά τώρα , του πλακωσες του ανθρώπου τσεκαρε τον πυκνωτή με καπασιτομετρο , δώσε και δοκίμασε το μοτέρ με εξωτερική τροφοδοσία , τσεκαρε τα ρελέ . Οι προτροπές αυτές δινονται σε έναν μάστορα ,σε έναν γνώστη . Βήμα βήμα αναλυτικά και κατανοητά τον οδηγείς να φτιάξει την συσκευή αλλιώς δεν έχει νόημα το forum, χάσιμο χρόνου . Δεν κατάλαβε τίποτα ως φαίνεται ο νηματοθετης και γι'αυτό παράτησε την προσπάθεια. Η αλήθεια είναι ότι του είπες να σου δείξει φωτογραφία του μοτέρ και μετά να του δείξεις πως να τα κάνει. Φιλικά όλα αυτά τα λέω δεν θέλω να προσβάλλω.

Τι να σου πω φιλε μου.Ρωταει του απαντάω αμα θελει και γνωριζει καποια πραγματα θα βγαλει ακρη.Ετσι και αλλιώς εμενα η δουλεια μου ειναι καθημερινα βλεπω πραγματα τα οποια τα παλεψαν καποιοι μονοι τους και τα ξεσκισαν.Αν δεν καταλαβε ας το παει σε ενα μαστορα,ας το δει ενας ψυκτικος κλπ.Το site λεγεται πως θα το φτιαξω οχι που θα το φτιαξω.Απο εκει και περα εγω πιστευω για να μπαινει καποιος στη διαδικασια να επισκευασει απλες πλακετες οπως των κλιματιστικων θα εχει ορεξη και μερακι και μια γνωση στα πολυ βασικα(κολληση αποκολληση,πολύμετρο και θεωρια)

Παρόμοια Θέματα

1. ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    από SIRAP στο forum Υπόλοιπες Συσκευές Ήχου
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-19, 15:03
  2. ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ JURO PRO Πλακέτα
    από SIRAP στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-19, 19:36
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-19, 12:07

Δικαιώματα - Επιλογές