Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος την συνδεσμολογία του νέου ρελε-θερμικου για οικιακό ψυγείο ; Παραθέτω φωτογραφίες των εξαρτημάτων , νέου -παλιου
Στάλθηκε από το FS8032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος την συνδεσμολογία του νέου ρελε-θερμικου για οικιακό ψυγείο ; Παραθέτω φωτογραφίες των εξαρτημάτων , νέου -παλιου
Στάλθηκε από το FS8032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ρελέ στις πρώτες φωτογραφίες είναι αποκλειστικά για μοτέρ danfoss και δεν μπορεί να μπει σε άλλο μοτέρ.
Είναι ακατάλληλο για το μοτέρ με την καλωδίωση που βλέπω στις κάτω φωτογραφίες
Κυριακίδης (02-08-19)
Δεν μου έχει τύχει ποτέ να δοκιμάσω (σε εκτός danfoss μοτέρ ) με το συγκεκριμένο ρελέ , αλλά εξήγησε γιατί δεν κάνει σε εκτός danfoss μοτέρ αν δεχτούμε να μην χρησιμοποιήσει το κλασσικό θερμικό της φωτογραφίας . Και αυτό της φωτογραφίας δεν έχει δικό του θερμικό? ή το πρόβλημα εστιάζεται στην ιπποδύναμη π.χ. 1/8 ...1/6 μοτέρ κτλ
θερμικο.jpg
Δεν μπαίνει για δύο λόγους.
1- Το ρελέ danfoss δεν έχει ενσωματωμένο θερμικό. Το θερμικό βρίσκεται μέσα στο μοτέρ.
2- Έχει ανάποδη συνδεσμολογία το μοτέρ. Όπως βλέπουμε τις ακίδες το danfoss έχει γενική την κάτω ακίδα,κυρια την αριστερή και βοηθητική την δεξιά.
Στα υπόλοιπα μοτέρ η κύρια είναι η δεξιά, βοηθητική η αριστερή και γενική η πάνω.
Υπάρχουν και άλλα μοτέρ με γενική την κάτω ακίδα αλλά η κύρια παραμένει δεξιά και όχι αριστερά όπως το danfoss.
diony (03-08-19)
Κατάλαβα , σαν να θέλεις να φας πολύ φρούτο και σου έτυχε το μούσμουλο που είναι όλο φλούδα και 5 κουκούτσια γίγαντες .1- Το ρελέ danfoss δεν έχει ενσωματωμένο θερμικό. Το θερμικό βρίσκεται μέσα στο μοτέρ.![]()