Καλησπέρα. Μήπως έχει κάποιος σχέδιο για αυτή τη μητρική, ή υπάρχει κάποιο link για κατέβασμα ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
Καλησπέρα. Μήπως έχει κάποιος σχέδιο για αυτή τη μητρική, ή υπάρχει κάποιο link για κατέβασμα ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
xrhstos1978 (16-01-19)
Αδάμ σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ ...
Μετά από πάνω από δύο μήνες, μόλις σήμερα κατόρθωσα να ασχοληθώ ξανά. Όμως δυστυχώς δεν έκανα κάτι, και απευθύνομαι εδώ μήπως μπορείτε να βαηθήσετε.
Στο LapTop (υπενθυμίζω HP 250 G1) βάζοντας φορτιστή χωρίς μπαταρία, ανάβει μεν μόνιμα το ενδεικτικό ledάκι, αλλά το LapTop είναι νεκρό.
Θεώρησα ότι μπορεί να θέλει να "δει" μπαταρία, ώστε να εκκινήσει (αλήθεια, θέλει ???).
Με μπαταρία επάνω του, το ενδεικτικό αναβοσβήνει, αλλά πάλι παραμένει νεκρό.
Ανεβάζω φωτογραφίες από την πλακέτα στην είσοδο του τροφοδοτικού.
1.jpg2.jpg 3.jpg
Συμπληρωματικά να αναφέρω δύο επιπλέον πράγματα.
!. Με την εισαγωγή της μπαταρίας δεν πέφτουν οι τάσεις τροφοδοσίας, οπότε μάλλον δεν υπάρχει βραχυκύκλωμα στην πλακέτα.
2. Αναφέρω τις τάσεις που μέτρησα στις επαφές της μπαταρίας επάνω στην πλακέτα:
Χωρίς μπαταρία
Pin 1 --> 1,072V
Pin 2 --> 1,072V
Pin 3 --> 3,35V
Pin 4 --> 3,35V
Pin 5 --> 0
Pin 6 --> 3,35V
Pin 7 --> 0
Pin 8 --> 0
Με μπαταρία
Pin 1 --> 1,062V
Pin 2 --> 1,062V
Pin 3 --> 3,32V
Pin 4 --> 3,32V
Pin 5 --> 0
Pin 6 --> 0,356V (είναι η μόνη διαφοροποιημένη τάση)
Pin 7 --> 0
Pin 8 --> 0
Ευχαριστώ πολύ για την όποια απάντηση ...
συνδεσε τον φορτιστή χωρίς μπαταρία πάνω και πες τι τάσεις μετράς στα ακόλουθα PL4501 / PL4502 / PWR1 PIN1 / PU4402
Μάλλον θα έπρεπε να ανφέρω πριν ότι το σχέδιο που μου έδωσε ο Αδάμ δεν συνάδει με την πλακέτα που έχω. Συνεπώς δεν μπορώ να βρω αυτά τα πηνία που μου υποδεικνύεις. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι στο στο pwr jack έχω 3,32V στο pin 4 (δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί βέβαια να βοηθήσει αυτό) ...
Δοκίμασε αυτό https://www.4shared.com/office/MyIqh...50a249310.html
ανδρεα ανεβασε 2 φώτο μπρος πίσω την μητρική να καταλάβουμε για ποια μιλάς