Το δισκοπρίονο του τίτλου βρίσκεται στην οικογένεια καμιά 30ριά χρόνια, όταν το αγόρασε ο πατέρας μου.
OMGA.jpg
Έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά, σχεδόν έχει "χτίσει" σπίτια, αφού ο πατέρας μου ήταν αλουμινάς και το χρησιμοποιούσε στη δουλειά του.
Κάποια στιγμή πέρασε στα χέρια μου αλλά του έκανα ελαφριά χρήση (ψιλοκατασκευές στο σπίτι), αφού δεν είναι αυτό το αντικείμενό.
Τελευταία, κάποια στιγμή που μάλλον το ζόρισα, έριξε την ασφάλεια του υπογείου και έκτοτε δεν ξαναλειτούργησε (ρίχνει την ασφάλεια).
Αν κάποιος νομίζει ότι υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω με τις ερασιτεχνικές μου γνώσεις (πχ κάτι να τσεκάρω) θα χαιρόμουν πολύ να με καθοδηγούσε σχετικά.
Αν πάλι δεν γίνεται κάτι αλλά μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο τμήμα service ή κάποιο τεχνικό (κέντρο Αθήνας και νότια προάστεια ιδανικά) που θα μπορούσε να το κοιτάξει, αυτό πάλι θα ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση.
Δεν ξέρω τι θα σήμαινε αυτό σαν κόστος και ενδεχομένως ίσως να με συμφέρει να πάρω κάποιο καινούργιο, ειδικά με την περιστασιακή χρήση που του κάνω, αλλά το παρόν έτσι κι αλλιώς θα κρατηθεί για συναισθηματικούς λόγους και θα προτιμούσα να υπάρχει σε λειτουργική κατάσταση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια