Καλησπερα και παλι στην παρεα
Το θεμα μου ειναι οτι αφηνει νερα στον καδο τελειωνοντας το προγραμμα .
Αρχικα καθαρισα φιλτρο , φισουνα καδου μεχρι την αντλια , αντλια .
Παρακολουθησα ολοκληρη την πλυση μετα τον καθαρισμο και παρατηρησα οτι λιγο πριν το τελος (στο στυψιμο) σταματαει πολυ αποτομα μετα απο λιγα δευτερολεπτα στυψιμο για 2-3 λεπτα και μετα συνεχιζει την λειτουργια του . Παρατηρησα επισης οτι η αντλια αποχετευσης δεν δουλευει παραλληλα με το στυψιμο ( σταματαει λιγο πιο πριν).
Επισης οταν τελειωσει το προγραμμα και βλεπω μεσα τα νερα το βαζω αμεσως σε αλλο προγραμμα (μονο στυψιμο) και τελειωνει κανονικα τα ρουχα χωρις νερα .
Δεν εχω κοιταξει καθολου τον πιεσοστατη καθως και το σωληνακι του (απο εδω εμαθα τι δουλεια κανει και που βρισκεται ).
Επισης ακουω την αντλια στην εκκινηση της να κανει λιγο παραξενο θορυβο που μετα στρωνει .
Ειπα να ξεκινησω την ωρα της λειτουργιας να δω εαν πηγαινει ρευμα στην αντλια η οχι κατα την στιγμη που δεν δουλευει ωστε να προσανατολιστω εαν περνει εντολη και δεν ανταποκρινεται για να προχωρησω παραπερα (πιεσοστατη) ....Ξεκιναω σωστα ;
Υπαρχει περιπτωση να ειναι καρβουνακια μοτερ και με την κινηση του στιψηματος να στελνει μηνυμα λαθους και για αυτο να σταματαει ; Εαν ναι τοτε γιατι μετα στιβει κανονικα ;
Διαβασα ενα περιπου ιδιο προβλημα και η λυση ηταν στις ψυχρες κολλησεις της πλακετας ....Θα μπορουσε να ειναι αυτο το προβλημα μου ;
Ευχαριστω για τον χρονο σας
IMG_20171205_172639_1512487689332.jpg