μετά την πρόσφατη μετάβαση/αλλαγή του ΟΤΕ σε ευρυζωνικό δίκτυο . Βοήθεια........
μετά την πρόσφατη μετάβαση/αλλαγή του ΟΤΕ σε ευρυζωνικό δίκτυο . Βοήθεια........
Τι βοήθεια? τι ακριβώς κανει? δεν μας είπες. Σε δίκτυο τον έχεις και δεν μπορεί να συνδεθεί?
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
πάρε τηλέφωνο τον ΟΤΕ και ανάφερε τους το πρόβλημα...
Είναι απλή σύνδεση PC με Printer , δεν υπάρχει δίκτυο . Προ της μετάβασης του ΟΤΕ σε ευρυζωνικό δίκτυο , πράγμα που συνέβη περίπου προ 15θημέρου , όποτε ήθελα να στείλω , ή να πάρω φαξ , έβγαζα το καλώδιο του τηλ/νου από τον διαχωριστή(internet/τηλέφωνο) και έβαζα στη θέση του το καλώδιο του εκτυπωτή . Αυτό γινότανε επειδή προ 2ετίας ένας κεραυνός , κάτι άλλαξε , για να μην πω ότι κάτι έκαψε στον εκτυπωτή . Έχω το τελευταίο router της Cosmote , στο οποίο υπάρχει και ένα λαμπάκι Telephony , το οποίο άναψε όταν ξεκίνησε το ευρυζωνικό δίκτυο . Το οποίο δημιούργησε ένα σωρό προβλήματα , αφού στο 15θήμερο , ήλθε τεχνικός 3 φορές στο σπίτι ! Τον οποίο ενημέρωσα και για το πρόβλημα του φαξ και η απάντηση ήταν η απλούστερη και ευκολότερη , "φταίει το κομπιούτερ και ο εκτυπωτής σου" ! Αυτό που έκανα είναι ότι έβαλα το καλώδιο του εκτυπωτή σε κάθε υπάρχουσα θύρα , είτε του router , είτε του διαχωριστή . Μόλις πατάω start fax , μου βγάζει "confirm fax" , που είναι κάτι καινούργιο χωρίς όμως να έχω αλλάξει κάτι στον εκτυπωτή , μετά πατάω ΟΚ μπας και φύγει το φαξ , αλλά με επιστρέφει στην αρχική θέση . Ελπίζω να βοήθησα .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DimMani : 23-02-17 στις 16:31
Στο router της cosmote δεν έχεις έξοδο RJ 11 για τηλεφωνικό καλώδιο;
Εκεί πρέπει να συνδέσεις το καλώδιο του fax.
Αυτο που λεει ο autochan ισχυει
Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένδειξη RJ 11 δεν υπάρχει . Στην πίσω πλευρά του Router υπάρχουν οι ακόλουθες θύρες , DSL , Phone 1 , Phone 2 , LAN1 , 2 , 3 & 4 , τις οποίες LAN δεν χρησιμοποιώ αφού έχω ασύρματη σύνδεση και ασφαλώς Reset και Power . Στην μπροστινή πλευρά υπάρχουν 7 ενδεικτικές λυχνίες , εκ των οποίων ΔΕΝ ανάβουν (αφού δεν χρειάζεται) οι Service & WPS .
RJ11 δεν είναι ένδειξη που θα δεις στο router, είναι ο κωδικός του τυποποιημένου τηλεφωνικoύ connector:
https://www.google.gr/search?q=RJ11&...1zCa8Q_AUIBigB
Μοιάζει με το RJ45 του καλωδίου δικτύου, αλλά είναι μικρότερο.
Ο Γιάννης αναφερόταν στην έξοδο Phone 1/2, που είναι θηλυκό RJ11.