Καλησπερα σας
Εχω το Miele G680 το οποιο ξεκιναει να λειτουργει και στα 4.20-4.30 λεπτα σταματαει η λειτουργια της προπλυσης και αναβοσβηνει το λαμπακι εισοδου/εξοδου νερου.
Τσεκαρα την εξαγωγη οτι ειναι καθαρη τσεκαρα την φτερωτη οτι γυριζει απο διαφορα βιντεακια που ειδα στο youtube και ακρη δεν εχω βρει.
Αυτο που εχω εντοπισει, αλλα ισχυει σπανιως, ειναι οτι εαν σταματησω το πλυντηριο πριν τον χρονο που σας αναφερω δηλαδη στα 4.10 ανοιγωντας την πορτα του κατευθειαν και τη κλεισω δυνατα το πλυντηριο συνεχιζει το προγραμμα και το τελειωνει.
Εχει τυχει μια φορα μετα το ανοιξε κλεισε της πορτας να συνεχισει το προγραμμα χωρις να ανοιξει το πορτακι για το σαπουνι και βεβαιως να εχω πολυ ωραια απλυτα στεγνα πιατα.
Με ανοιχτη πορτα και κλειστο το μανταλο για να δω την διαδικασια που κανει το πλυντηριο μολις ξεκινησει το προγραμμα, ειναι να ξεκινησει να ρουφαει τυχον νερα που εχει μεσα μετα γεμιζει νερο ξεκιναει η προπλυση, νερο στο κατω σπρευ μετα ανεβαινει το νερο και στο πανω σπρευ και στον χρονο που σας αναφερα τελος.
Ευχαριστω εκ των προτερω για την οποια βοηθεια.