Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Θέμα: Miele G680

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ντιμης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή Miele G680

Καλησπερα σας

Εχω το Miele G680 το οποιο ξεκιναει να λειτουργει και στα 4.20-4.30 λεπτα σταματαει η λειτουργια της προπλυσης και αναβοσβηνει το λαμπακι εισοδου/εξοδου νερου.
    Τσεκαρα την εξαγωγη οτι ειναι καθαρη τσεκαρα την φτερωτη οτι γυριζει απο διαφορα βιντεακια που ειδα στο youtube και ακρη δεν εχω βρει.
    Αυτο που εχω εντοπισει, αλλα ισχυει σπανιως, ειναι οτι εαν σταματησω το πλυντηριο πριν τον χρονο που σας αναφερω δηλαδη στα 4.10 ανοιγωντας την πορτα του κατευθειαν και τη κλεισω δυνατα το πλυντηριο συνεχιζει το προγραμμα και το τελειωνει.
    Εχει τυχει μια φορα μετα το ανοιξε κλεισε της πορτας να συνεχισει το προγραμμα χωρις να ανοιξει το πορτακι για το σαπουνι και βεβαιως να εχω πολυ ωραια απλυτα στεγνα πιατα.
    Με ανοιχτη πορτα και κλειστο το μανταλο για να δω την διαδικασια που κανει το πλυντηριο μολις ξεκινησει το προγραμμα, ειναι να ξεκινησει να ρουφαει τυχον νερα που εχει μεσα μετα γεμιζει νερο ξεκιναει η προπλυση, νερο στο κατω σπρευ μετα ανεβαινει το νερο και στο πανω σπρευ και στον χρονο που σας αναφερα τελος.

Ευχαριστω εκ των προτερω για την οποια βοηθεια.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ντιμης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Μάλλον ειναι ζόρικο το πρόβλημά μου για να μην έχω καμια απάντηση.

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Δύσκολο δεν είναι, αλλά το γράψιμο σου δεν εμπνέει κάποιον να ασχοληθεί.

Π.χ. δεν χρειάζεται να φτάσουμε στη μέση του κειμένου για να δούμε τι είδους πλυντήριο είναι, θα έπρεπε να υπάρχει πλήρης περιγραφή στον τίτλο.
    Δεν λες καθόλου για το αν ζεσταίνει το νερό, ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο που οποιοσδήποτε χρήστης θέλει να το παίξει τεχνικός, θα έπρεπε να το έχει παρατηρήσει.
    Εφόσον η πόρτα με χτύπημα λειτουργεί, θα έπρεπε να ελέγξεις για κακές επαφές, λερωμένο πιεσοστάτη που κολλά, ή κακές κολλήσεις στην πλακέτα.
    Εφόσον έψαξες στο Youtube θα έχεις δει ένα σωρό οδηγίες για το τι να ελέγξεις, τι έχεις κάνει απο αυτά;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ντιμης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Σωστός ο κλικ δεν έχω γράψει ότι ειναι πλυντήριο πιάτων.
    Το πρόβλημα νομίζω ότι ειναι πολύ πριν αρχίσει να ζεσταίνει το νερό μόλις στα 4 λεπτά τις προπλυσης εκτός και εάν τα πλυντήρια πιάτων ξεκινούν να ζεσταίνουν το νερό αμέσως δεν γνωρίζω, πάντως όχι, στα τέσσερα λεπτά που σταματάει δεν έχει ζεστάνει το νερό.
    Η πόρτα με χτύπημα δούλεψε μια με δυο φορές στις 50 δοκιμές .
    Αν γνώριζα το πρόγραμμα πως λειτουργεί ,ποιες ειναι οι φάσεις του δηλαδή, θα μπορούσα να αρχίσω να ελέγχω τα διάφορα εξαρτήματα .
    Τεχνικός είμαι και εγώ αλλά σε τελείως άσχετο αντικείμενο καμια σχέση με 220volt και νερά.
    Γράφω στο πρώτο μήνυμα ότι τσέκαρα την εξαγωγή του νερού κάτω από το μεταλλικό φίλτρο που έχει στον πάτο του πλυντηρίου την ανεπίστροφη βαλβίδα με την μπίλια μέσα ότι λειτουργεί σωστά και ειναι καθαρή όπως επίσης κοίταξα εάν γυρίζει και η φτερωτή που την ελέγχουν με το ειδικό εργαλείο της miele , εγώ το έλεγξα με πατεντα πιρούνι όπως έφτιαξε ο τύπος στο youtube.
    Έχω διαβάσει αρκετά μηνύματα και αναφέρετε πολύ συχνά για αυτόν τον πιεσοστατη ,αυτός που βρίσκεται και πως μπορώ να δω εάν έχει πρόβλημα?

Σε ευχαριστώ πολύ.

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Δες και αυτο http://elektrotanya.com/miele_g600_8.../download.html ειναι το service manual για ολη τη σειρα απο G600 μεχρι G800.Θα δεις πως μπαινει σε service mode ,τι βλαβη βγαζει ,και πως σβηνει η βλαβη.Χρειαζεται καλη μελετη και γνωση αγγλικων.Αυτο το manual απλα θα σου εστιασει τι θα προσεξεις,δεν θα σου φταξει το πλυντηριο.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ντιμης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω και θα σας έχω ενήμερους.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ντιμης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Ευχαριστώ και πάλι για το manual το διαγνωστικό του πλυντηρίου έδειξε χαμηλούς παλμούς στον αισθητήρα ροής νερού άλλαξα το aquastop και όλα καλά.

Σας ευχαριστώ και πάλι συνεχίστε έτσι .

8. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον maitak για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb73 (06-11-16)

Παρόμοια Θέματα

1. miele s711
    από kostisk στο forum Σκούπες & Σκουπάκια
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-01-20, 16:16
  2. [Miele] miele g680
    από tounis στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-16, 11:03