Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Προεπιλογή Πρόβλημα σε κλιματιστικά Samsung (AQV09NSAN)

Ανοίγω καινούριο θέμα γιατί το προηγούμενο ήταν μέσα σε παλαιότερο.
    Οι παλαιότερες δυο δημοσιεύσεις:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από filarhos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα έχω και εγώ δύο τέτοια κλιματιστικά (AQV09NSAN) με πρόβλημα και ψάχνω τρόπο επισκευής. Μέχρι τώρα τα έχουν δει δυο συντηρητές. Ο ένας τα κοίταξε αλλά δεν ξέρει ηλεκτρονικό να ασχοληθεί και ο δεύτερος ούτε καν ασχολήθηκε λέγοντας ότι αν χρειαστεί ανταλλακτικό θα είναι πολύ ακριβό.
    Το θέμα είναι γενικά ασχολούμαι και είπα να κάνω μια δοκιμή και άλλαξα τις εξωτερικές μονάδες (η ένδειξη της εσωτερικής ήταν κοίτα την εξωτερική) και το ένα λειτούργησε για λίγο καιρό, βέβαια όποτε ήθελε.
    Το θέμα είναι ότι τώρα δεν λειτουργεί κανένα.

Σε αυτό που λειτουργούσε πριν λίγο καιρό (και ως δια μαγείας και τώρα που γράφω, είπα να το δοκιμάσω) αναβόσβηναν τα λεντάκια τούρμπο και λειτουργίας, ενώ στο άλλο τα λειτουργίας και χρόνου.

Με αυτά τι λέτε μπορώ να κάνω κάτι εγώ;;; Αλλιώς υπάρχει κάποιος επαγγελματίας που να ασχολείται;;;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Υ.Γ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλει συμπλήρωμα φρέον γιατί τώρα βγάζει παγωμένο αέρα.

Έχω περισσότερες πληροφορίες:
    Το κλιματιστικό τελικά δούλεψε για μια ώρα, μετά σταμάτησε ο έξω ανεμιστήρας και άρχισε να βγάζει χλιαρό αέρα. Τελικά έχω τα δυο λαμπάκια που αναβοσβήνουν. Άνοιξα την εξωτερική μονάδα και με τα λεντάκια λέει ότι έχει dc-link voltage sensor error.
    Το άλλο η εξωτερική μονάδα δεν έχει κάποια ένδειξη, μάλιστα είναι σβηστά τα λεντάκια.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου το πρόβλημα σου είναι ότι το μηχάνημα σου θέλει προγραμματισμό .
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από filarhos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τι εννοείς προγραμματισμό;;;

Μήπως αυτό που κάνουμε με το χειριστήριο;;;

Ευχαριστώ πολύ!!!
    φίλε μου αρχικά κοίταξε καλά την εξωτερική πλακέτα για τυχόν διαβρομένους δρόμους (γραμμές), εν συνεχεία μέτρα τον πυκνωτή (χωρητικότητα) που βρίσκετε δίπλα στο πλακετάκι, αν όλα βαίνουν καλώς τότε κάνε προγραμματισμό με το χειριστήριο.

Προεπιλογή

Καλησπέρα, τελικά μετά από τόσο καιρό δεν έχω βγάλει άκρη...
    Ήρθε άλλο ένας τεχνικός πριν περίπου δυο μήνες (και που το θυμάμαι πριν τις ζέστες δεν κάνω και τίποτα) διέγνωσε πρόβλημα στις πλακέτες των εξωτερικών μονάδων και τις πήρε για έλεγχο σε ηλεκτρονικό που ασχολείται με πλακέτες. Τις πήγε σε δυο ηλεκτρονικούς και η απάντηση του πρώτου είναι ότι είναι χαλασμένες, ενώ τους δεύτερου ότι έχει χαλάσει ο μικροεπεξκεργαστής και δεν επισκευάζονται.
    Δεν αμφισβητώ την διάγνωση αλλά πως γίνεται να χαλάσει κάτι τέτοιο, καλά η μια δεν δουλεύει καθόλου αλλά η δεύτερη μπορεί και να δουλέψει για ώρες χωρίς πρόβλημα και άλλες φορές καθόλου;
    Γνωρίζουμε κάποια λύση ή πάμε μετά από τόσο καιρό ταλαιπωρία σε καινούρια κλιματιστικά (από του χρόνου γιατί φέτος δεν βγαίνει...)

Προεπιλογή

[QUOTEΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ]ίλε μου αρχικά κοίταξε καλά την εξωτερική πλακέτα για τυχόν διαβρομένους δρόμους (γραμμές), εν συνεχεία μέτρα τον πυκνωτή (χωρητικότητα) που βρίσκετε δίπλα στο πλακετάκι, αν όλα βαίνουν καλώς τότε κάνε προγραμματισμό με το χειριστήριο.[/QUOTE]

Τις πλακέτες θα τις έχω από Δευτέρα σπίτι για να δοκιμάσω τον πυκνωτή, αλλά δεν ξέρω ποιόν λες, θα βγάλω φωτογραφία για να μου δείξεις.
    Μήπως γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να βρω καινούριες ή κάποιον που να τις επισκευάζει;;;
    Ευχαριστώ πολύ!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filarhos : 03-07-16 στις 21:50

Το avatar του χρήστη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Μέλος
    Όνομα
    Jim Rhodoes
    Περιοχή
    ΡΟΔΟΣ

Προεπιλογή

φίλε μου τα Samsung είναι περίεργα μηχανήματα. στο μηχάνημα που δουλεύει κάποιες φορές για λίγη ώρα δοκίμασες και τις δύο εξωτερικές πλακέτες; υπάρχει περίπτωση να φταίει και η πλακέτα του εσωτερικού μηχανήματος.

Προεπιλογή

φίλε μου τα Samsung είναι περίεργα μηχανήματα. στο μηχάνημα που δουλεύει κάποιες φορές για λίγη ώρα δοκίμασες και τις δύο εξωτερικές πλακέτες; υπάρχει περίπτωση να φταίει και η πλακέτα του εσωτερικού μηχανήματος.
    Περιμένω να μου τις φέρουν και θα κάνω διάφορες δοκιμές.
    Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Μέλος
    Όνομα
    Jim Rhodoes
    Περιοχή
    ΡΟΔΟΣ

Προεπιλογή

φίλε μου τι έκανες τελικά με την πλακέτα;

Προεπιλογή

φίλε μου τι έκανες τελικά με την πλακέτα;
    Δυστυχώς δεν βρήκα άκρη ακόμα, με την δεύτερη πλακέτα δεν λειτουργεί καθόλου...
    Το θέμα είναι ότι κάποιες μέρες δούλεψε κανονικά και κάποιες άλλες καθόλου.
    Τελευταία μου κίνηση είναι να βγάλω όλα τα ηλεκτρονικά και να τα δώσω σε ένα φίλο ηλεκτρονικό να το ψάξει.

Μέλος
    Όνομα
    Jim Rhodoes
    Περιοχή
    ΡΟΔΟΣ

Προεπιλογή

Αφού κάποιες μέρες δουλεύει και άλλες όχι, λογικά το πρόβλημα σου είναι ότι κάποιοι πυκνωτές έχουν χάσει την χωρητικότητα τους στην εσωτερική πλακέτα ή έχεις διαβρομένους δρόμους στην εξωτερική πλακέτα.

Μέλος
    Όνομα
    Jim Rhodoes
    Περιοχή
    ΡΟΔΟΣ

Προεπιλογή

Θα σου συνιστούσα να ασχοληθείς με το μηχάνημα που δεν ανάβουν τα led στην εξωτερική πλακέτα γιατί το πρόβλημα σου βρίσκεται στην εσωτερική πλακέτα και είναι ποιο εύκολη η επισκευη της.

Προεπιλογή

Θα σου συνιστούσα να ασχοληθείς με το μηχάνημα που δεν ανάβουν τα led στην εξωτερική πλακέτα γιατί το πρόβλημα σου βρίσκεται στην εσωτερική πλακέτα και είναι ποιο εύκολη η επισκευη της.
    Καλησπέρα τελικά και στα δυο η εξωτερική είναι που έχει πρόβλημα. Είχα κάνει λάθος γιατί δεν ανάβουν συνέχεια τα λαμπάκια...
    Θέλω να το δώσω σε ένα φίλο ηλεκτρονικό μήπως βρει κάτι αυτός...

Παρόμοια Θέματα

1. [Κλιματιστικό Samsung] Κλιματιστικό SAMSUNG AQV09PSAN
    από marinosrinos στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-03-17, 10:03
  2. [Κλιματιστικό Samsung] πρόβλημα με κλιματιστικό samsung AQV12FAN
    από Φανης10 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-04-15, 00:31
  3. [Κλιματιστικό Samsung] Πρόβλημα σε κλιματιστικό samsung
    από mfandom στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 2