Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Ψυγείο Ντουλάπα Siemens KA58NA70/06 FD8609

Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω εδώ στο φόρουμ για ένα πρόβλημα που μου παρουσιάζει το ψυγείο.

Συγκεκριμένα αφορά στην οθόνη του ψυγείου που είναι πάνω από την έξοδο για το νερό και τα παγάκια.

Αυτή η οθόνη είναι η δεύτερη φορά που μου το παρουσιάζει καθώς έχω ήδη αλλάξει μια φορά την κεντρική πλακέτα με κόστος 140ευρώ.

Το πρόβλημα είναι ότι χαλάνε οι ενδείξεις και δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις όταν πατάς τα πλήκτρα ελέγχου. Δεν δείχνει δλδ σωστά τους αριθμούς θερμοκρασίας για συντήρηση και κατάψυξη. Δεν δείχνει σωστά το τι έχεις επιλέξει στο dispenser, δλδ αν θα σου βγάλει νερό ,παγο ή τριμμένο πάγο. Αυτό έχω παρατηρήσει δεν ξέρω αν δημιουργούνται και άλλες δυσλειτουργίες που δεν εχω αντιληφθεί.

Γνωρίζει κανείς γιατί δημιουργείται αυτό; Μετά την πρώτη φορά που το παρουσίασε και άλλαξα την πλακέτα, έβαλα και ένα πολύμπριζο προστασίας άλλα ξαναχάλασε δεν βοήθησε. Σταθεροποιητής τάσης θα βοηθούσε; Ή είναι κάτι που δεν σχετίζεται με τα ρεύματα του δικτύου;

Επίσης ήθελα να ρωτήσω επειδή νομίζω είναι πολύ μεγάλο το κόστος καινούργιας πλακέτας, αν υπάρχουν τεχνικοί που μπορούν να τις επισκευάσουν.

Ευχαριστώ πολύ και παραθέτω κάποιες φωτογραφίες αν βοηθούν.

2016-05-16 16.33.48.jpg2016-05-16 16.33.22.jpg2016-05-16 16.33.10.jpg

Το avatar του χρήστη Googlis
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Επαρχία/Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από summit1_1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετά την πρώτη φορά που το παρουσίασε και άλλαξα την πλακέτα, έβαλα και ένα πολύμπριζο προστασίας άλλα ξαναχάλασε δεν βοήθησε. Σταθεροποιητής τάσης θα βοηθούσε; Ή είναι κάτι που δεν σχετίζεται με τα ρεύματα του δικτύου;
    Καλησπέρα Γιάννη!
    Η πλήρης προστασία από το κακό ρεύμα δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.
    Σίγουρα στο εμπόριο υπάρχουν πολλά εξαρτήματα που υπόσχονται προστασία όπως πριζάκια, πολύπριζα, επιτηρητές συχνότητας, επιτηρητές τάσης, επιτηρητές κρουστικών υπερτάσεων κτλ.
    Όπως επίσης υπάρχει και μεγάλο εύρος επιλογών από φτηνούς επιτηρητές των 30€ μέχρι και των 400€.
    Όλα λοιπόν προστατεύουν... η διαφορά είναι στο πόσο προστατεύουν.
    Για να επιτύχουμε πλήρη προστασία θα χρειαστεί μελέτη από ηλεκτρολόγο κατ αρχάς να ελέγξει το πόσο καλή γείωση διαθέτει το κτίριο, κατόπιν να προτείνει ένα σύστημα προστασίας που κατ ελάχιστον θα αποτελείται από επιτηρητή τάσης, ρελέ, πριζάκια ή πολύπριζα και πιθανότατα αντικεραυνικό.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Νίκο ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Διαβάζοντας σε ελληνικά φόρουμ, είδα γενικώς δεν προτείνουν σαν ότι καλύτερο σταθεροποιητές τάσης. Περισσότερο προτείνουν σοβαρές πρίζες και πολύπριζα με προστασία από υπερτάσεις κεραυνούς κλπ.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Όσον αφορά τη βλάβη και την δυνατότητα επισκευής γνωρίζει κανείς τπτ;

Το avatar του χρήστη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Μέλος
    Όνομα
    Jim Rhodoes
    Περιοχή
    ΡΟΔΟΣ

Προεπιλογή

φίλε μου όλα φτιάχνονται το πρόβλημα είναι ότι είσαι μακριά.

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-15, 23:13
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-02-15, 02:05
  3. [Άλλη] ψυγείο kelvinator
    από miku στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-07-13, 17:19
  4. Αγορά Φίλτρου για "ντουλάπα" Philip Morris
    από DhmhtrhsL στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 1