Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω εδώ στο φόρουμ για ένα πρόβλημα που μου παρουσιάζει το ψυγείο.
Συγκεκριμένα αφορά στην οθόνη του ψυγείου που είναι πάνω από την έξοδο για το νερό και τα παγάκια.
Αυτή η οθόνη είναι η δεύτερη φορά που μου το παρουσιάζει καθώς έχω ήδη αλλάξει μια φορά την κεντρική πλακέτα με κόστος 140ευρώ.
Το πρόβλημα είναι ότι χαλάνε οι ενδείξεις και δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις όταν πατάς τα πλήκτρα ελέγχου. Δεν δείχνει δλδ σωστά τους αριθμούς θερμοκρασίας για συντήρηση και κατάψυξη. Δεν δείχνει σωστά το τι έχεις επιλέξει στο dispenser, δλδ αν θα σου βγάλει νερό ,παγο ή τριμμένο πάγο. Αυτό έχω παρατηρήσει δεν ξέρω αν δημιουργούνται και άλλες δυσλειτουργίες που δεν εχω αντιληφθεί.
Γνωρίζει κανείς γιατί δημιουργείται αυτό; Μετά την πρώτη φορά που το παρουσίασε και άλλαξα την πλακέτα, έβαλα και ένα πολύμπριζο προστασίας άλλα ξαναχάλασε δεν βοήθησε. Σταθεροποιητής τάσης θα βοηθούσε; Ή είναι κάτι που δεν σχετίζεται με τα ρεύματα του δικτύου;
Επίσης ήθελα να ρωτήσω επειδή νομίζω είναι πολύ μεγάλο το κόστος καινούργιας πλακέτας, αν υπάρχουν τεχνικοί που μπορούν να τις επισκευάσουν.
Ευχαριστώ πολύ και παραθέτω κάποιες φωτογραφίες αν βοηθούν.
2016-05-16 16.33.48.jpg2016-05-16 16.33.22.jpg2016-05-16 16.33.10.jpg