Έχω το εξής πρόβλημα το οποίο έβαλα και στο insomnia ξέρω άλλο φόρουμ αλλά το πρόβλημα μου δεν λύθηκε εκεί και είπα να το βάλω εδώ μήπως και γίνει κάτι.Ρίξτε μια ματιά στην συζήτηση έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα.
Έχω το εξής πρόβλημα το οποίο έβαλα και στο insomnia ξέρω άλλο φόρουμ αλλά το πρόβλημα μου δεν λύθηκε εκεί και είπα να το βάλω εδώ μήπως και γίνει κάτι.Ρίξτε μια ματιά στην συζήτηση έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα.
H spectra (βασιλίσσης Όλγας με Καλιδοπούλου γωνία) είναι το επίσημο service της SONY.
Επίσης ένα συνεργείο εξειδικευμένο σε laptop (στην Νεάπολη) http://www.computer-systems.gr/
και γιατί να μην του το επισκευάσει κάποιο παιδί από το φόρουμ? πχ. toni31 atsio που είναι και κοντά του?
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά παιδιά δεν μένω Θεσσαλονίκη καβάλα μένω τώρα
τα ελτα τα ξερεις?
Παντως βλεπω το reflow το εχουν πανακεια,ετσι;
Η αυτο θα θελει ή "παστα" ο επεξεργαστης..
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Σιγά μην μπω στην διαδικασία να το στείλω με ελτα...εδώ το σκεφτόμουν να το στείλω στον τεχνικό τότε πλάκα κάνουμε....αν είναι να δώσω ένα κάρο λεφτά παίρνω καινούργιο....εδώ κοιτάμε μήπως κάποιος βοηθήσει για αυτό τον λόγο το πρόβλημα το βάζω σε φόρουμ όπως και πολύ άλλοι για να δώσουν τα παιδιά καμία συμβουλή να γλυτώσουμε τον τεχνικό(όσο γίνεται) αλλιώς δεν θα υπήρχε καν αυτό το θέμα ούτε στο insomnia ούτε εδώ ούτε σε κανένα άλλο φόρουμ.
JOUN Πάστα άλλαξα δεν είναι αυτό όσο για το reflow έψαξα στο youtube δεν είναι κάτι το δύσκολο χρειάζεται μόνο αυτό το ειδικό "πιστολάκι" :P (με το κανονικό δεν παίζει εε;;για να το κάνω και μια ειδική λαμαρίνα για να προστατέψω τα γύρω κυκλώματα την λαμαρίνα αυτή πάντως την έχω...θα μου πεις ας το κάνει και κάποιος που ξέρει(ναι το είδα και αυτό)...αλλά και εγώ τεχνικός είμαι απλά τότε δεν είχαμε τον χρόνο να το μάθουμε αυτό(πρακτική και τέτοια) αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...είναι πρόκληση..εγώ θα το φτιάξω!
ψήσε το καλά όμως βαλε και πατάτες μαζι και θα δουλέψει!!!! αφού είσαι τεχνικός φτιάξτο. εγω πάντως σου λεω ότι δεν φτέει ουτε η παστα ουτε η καρτα γραφικών. καλή συνέχεια.
Το πιθανών είναι ότι βραχυκύκλωσε η G86-750 και χρειάζεται να αλλαχτεί και καλύτερα με καινούρια g86-771 μετά το 2010. Είναι το συνηθισμένο πρόβλημα σε αυτά τα board. Και άλλη board να πάρεις (που θα είναι σίγουρα μεταχειρισμένη ή από reflow - reball) το πιθανότερο σε λίγο διάστημα θα έχεις το ίδιο πρόβλημα.
Αυτό βέβαια που λέω δεν είναι σίγουρο (μπορεί το πρόβλημα να είναι αλλού) αλλά πρέπει να ελεγθεί από τεχνικό που ασχολείται σε επίπεδο chip level.
Ο φίλος μας ό Toni μένει δίπλα σου, στην Κομοτηνή, και θα μπορούσε να σε βοηθήσει.