Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Θέμα: 42PFL3605

Το avatar του χρήστη giannhsitia
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Σητεία

Question 42PFL3605

Γεια σας συναδελφει

ρε παιδια αρχισε και τσιτσιριζει ο μετασχηματιστης απο το inverter ττης τηλεορασης μου, φοραει αυτο εδω TMS94876CT και το τροφοδοτικο ειναι αυτο εδω 715G3812-P02-H20-003U. κανει θορυβο οταν ντιμαρεται ο φωτισμος, δεν μπορω να τον βρω πουθενα εκτος το ebay που δυστυχως ετσι που ειναι τωρα τα πραγματα δεν μπορω να παραγγείλω. δεν εχω και κανενα τροφοδοτικο τετοιο απο philips για να τον αλλαξω. δοκιμασα τροφοδοτικο απο μια 47αρα που μου ηρθε εδω στο σερβης και δουλευει μια χαρα η τηλεοραση χωρις να κανει θοριβο (47PFL3605)

εχει κανεις κανενα mt εστω και μεταχ. να των αλλαξω? θα των αγορασω

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Το πρόβλημα σίγουρα το έχεις εντοπίσει στον Μ/Σ ? Είναι σίγουρο??? Κι όχι σε κάποιον πυκνωτή που ίσως λόγω κακής χωρητικότητας δεν λειτουργεί στην σωστή συχνότητα?? Εχεις δοκιμάσει να αντικαταστήσεις πυκνωτές??

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλημέρα κι από εμένα. Συνήθως το τσιτσίρισμα προέρχεται από φερομαγνητικά υλικά - πηνία τουτέστιν μετασχηματιστές. Μερικές φορές μπορεί να προέρχεται και από πυκνωτές αλλά μιλάμε για πυκνωτές πολύ μεγάλης χωρητικότητας (βαρελάκια) που χρησιμοποιούνται για πιεζοηλεκτρικά μηχανήματα, motors, κλπ. Οι πυκνωτές των τηλεοράσεων συνήθως δε μπορούν να προκαλέσουν τέτοιο θόρυβο.

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Σητεία

Προεπιλογή

Καλημερα, εβαλα μετασχ. στο τροφοδιτικο αυτο απο μια 47 γιατι στην αρχη εψαχνα να βρω γιατι δεν ειχε εικονα και τελικα μου ειχε καψει το ic uba2071at. Το παραγγ. Και το εβαλα, και μετα ακουσα το τσιτσιρισμα, τους πυκνωτες τους αλλαξα για συντηρηση, μετα ξαναεβαλα το μετασχ απι την 47αρα και δεν το εκανε, βεβαια ηταν διαφορετικος αλλα επαιζε με το ιδιο ακρηβος κυκλωμα πανω στο τροφοδ.

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Α μάλιστα οπότε έχεις κάνει αντικατάσταση και το έχεις δει. Τελευταία σκέψη αν και πιστεύω θα το έχεις κοιτάξει. Μήπως ο παλιός Μ/Σ με λίγη θερμή σιλικόνη πάνω στα τυλίγματα μεταξύ τυλιγμάτων και πυρήνα σταμάταγε να κάνει θόρυβο??? Επειδή αυτοί οι Μ/Σ είναι υψήσυχνοι κι αν δεν είναι σφιχτά τυλιγμένοι τραγουδάνε, μήπως με λίγη σιλικόνη γινόταν δουλειά.

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Σητεία

Προεπιλογή

Δεν το σκεφτικα, αλλα δεν θελω να κανω πειραματα. Δεν εχει κανει σας την philips, να εχει τπτ καμενα τροφοδ; Εγω εχω samsung, panasonic,lg κ ετσι δεν πολυερχοντε philips

Το avatar του χρήστη jim philips
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Καματερο

Προεπιλογή

Kαλημερα Γιαννη .θα το κοιταξω και θα σου πω αν εχω κανα μτσ ,αυριο θα το δω.

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Σητεία

Προεπιλογή

Ok δες αν εχεις τπτ. Εχεις την philips? Απο πιο μερος εισαι;

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Σητεία

Προεπιλογή

Εμενα φοραει το 715G3812-P02-H20-003D αλλα το τροφοδ. που δοκιμασα απο την 47pfl3605 ηταν το 715G3812-P02-H20-003U αρα λογικα κανει και ο YS04170467

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Σητεία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim philips Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλημερα Γιαννη .θα το κοιταξω και θα σου πω αν εχω κανα μτσ ,αυριο θα το δω.
    καλησπερα, βρηκες τπτ?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας