Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ηλίας
    Περιοχή
    Ευβοια

Προεπιλογή AEG SANTO 75438-1KG ( ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΦΡΕΟΝ)

Καλησπέρα, Έχω αγοράσει το 2009 τον παραπάνω ψυγειοκαταψύκτη δίνοντας 1.250 ευρώ. Είπαμε με την σύζυγο μου να πάρουμε κάτι καλό να το έχουμε για χρόνια. Ότι πληρώνεις παίρνεις λένε. Αμ δε όμως και τώρα κλαίμε τα λεφτά μας. Πριν ακόμη κλείσει τα 6 χρόνια άρχισε τα κόλπα. Ανεβοκατέβαινε η θερμοκρασία στον καταψύκτη ώσπου τελικά σταμάτησε να δουλεύει η κατάψυξη. Δούλεψε για λίγο καιρό η συντήρηση σταμάτησε και αυτή. Φώναξα τεχνικό και αφού είδε μου είπε ότι δεν έχει καθόλου φρέον έχει εσωτερική διαρροή και δεν επισκευάζεται είναι για πέταμα. Κόντεψε να μείνει η γυναικά μου όταν το άκουσε. Είναι δυνατόν να δίνεις τόσα ευρώ και να μένεις από ψυγείο μέσα στο κατακαλόκαιρο. Μήπως κάποιος φίλος είχε παρόμοιο πρόβλημα , μήπως επισκευάζεται το ψυγείο και ο τεχνικός δεν ήτανε και τόσο γνώστης?

Μέλος
    Όνομα
    Λευτερης
    Περιοχή
    Θεσ/νικη

Προεπιλογή

Τα παντα επισκευάζονται αν θελεις. Σε περίπτωση τέτοια διαρροης για να μην διαλυσεις ολο τ ψυγειο να την βρεις. Μπορει ο ψυκτικος σου να βαλει εξωτερικα στοιχεια πανω κατω κ να τ δουλεψει μ την ιδια μηχανη. Κριμα το λεφτα να πανε για πεταμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ηλίας
    Περιοχή
    Ευβοια

Προεπιλογή

Φίλε lefteris251 σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Αυτό πιστεύω και εγώ ότι όλα επισκευάζονται φαίνεται όμως πως ο ψυκτικός μου ή δεν ξέρει ή δεν θέλει να το φτιάξει. Θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις δει κάποια τέτοια επισκευή και αν ναι πόσο μπορεί να είναι το κόστος αυτής αν μπορέσω να βρω κάποιο ψυκτικό στα μέρη μου που να μπορεί να την κάνει. Ευχαριστώ και πάλι....

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Διάβασε τις αξιολογήσεις χρηστών
    http://www.skroutz.gr/s/30352/AEG-S75438KG.html
    Όταν η ίδια εταιρία περιμένει να την κεράσεις και λουκουμά από πάνω χωρίς να ανταποκρίνονται , ότι και να πούμε για αυτά τα μοντέλα είναι μια τρύπα στο νερό.
    Εγώ αν και είχα αβάντα στο να μου δώσει κάποιος επιπλέον χρήματα για να αγοράσω ένα "καλό και σπέσιαλ " ψυγείο . Προτίμησα να πάρω μια "μπακατέλα " με 360 ευρώ ..... και άσε την AEG να λέει ...
    Απλό ψυγείο και άμα και όταν "τρυπήσει" κλωτσιά και το ψυγείο και τους τεχνικούς .
    https://www.google.gr/search?q=indes...FUVVLAod76ANXw

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Καλησπέρα, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον ψυγειοκαταψύκτη AΕG SANTO αγορασμένο τον 11/2011. Ξαφνικά αντιλήφθηκα το μοτέρ να ακούγεται λίγο περισσότερο ( θύμιζε ήχο παλαιότερων ψυγείων). Το επόμενο βράδυ άρχισε ο συναγερμός θερμοκρασίας στην κατάψυξη. Σε επικοινωνία που είχα με το εξουσιοδοτημένο service της AEG στην Πάτρα μου είπε να το βγάλω από την πρίζα και να το αφήσω 36 ώρες με τις πόρτες ανοιχτές να κάνει απόψυξη. Κατόπιν όταν το επανεκκίνηση, ενώ το μοτέρ ακουγόταν να δουλεύει ποτέ δεν δημιούργησε ψύξη, ούτε στην συντήρηση ούτε στην κατάψυξη. Κάλεσα το service ήρθε ο τεχνικός, δεν το έβαλε να δουλέψει, απλά χτύπησε με το χέρι του τα τοιχώματα και μου είπε ότι έχει εσωτερική διαρροή φρέον και δεν επισκευάζεται. Έφερα κι άλλον τεχνικό ο οποίος μου πρότεινε να βάλει εξωτερικά στοιχεία (αυτή την λύση που έχει πει και κάποιος άλλος στο φόρουμ) μου είπε ότι ουσιαστικά θα είναι σαν να το πηγαίνουμε τεχνολογικά πιο πίσω(φαντάζομαι θα έχει περισσότερες απώλειες και θα καταναλώνει περισσότερο ρεύμα) και το κόστος για αυτό είναι 200ευρώ. Το θέμα είναι ότι άντε και τα πληρώνω τα 200 μιας και το ψυγείο οπτικά είναι σαν καινούργιο, αν μετά από λίγο καιρό πάθει κάτι με το μοτέρ ή κάτι άλλο; Βάζοντας άλλα λίγα χρήματα (όχι ότι μου περισσεύουν βέβαια) αγοράζω καινούργιο. Είμαι πολύ απογοητευμένος από αυτή την αγορά, υποτίθεται ότι είχαμε αγοράσει κάτι καλό και αξιόπιστο, και το ακριβοπληρώσαμε. Κανείς φίλος καμιά ιδέα; Εσύ kaloneritis1964 έκανες κάτι ή το πέταξες;

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Αν ο τεχνικος που θα το κανει ειναι γνωστης καλος της δουλειας τοτε ναι μπορει να γινει και θα ειναι καλυτερο απο πριν.Επειδη ομως εχω δει πολλα ψυγεια με μετατροπες το μονο που μπορω να πω ειναι οτι οι σωστες επισκευες αυτου του ειδους ειναι ελαχιστες.

Παρόμοια Θέματα

1. [AEG] Προβλημα με καταψυξη σε AEG SANTO 75438 KG
    από limas στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-07-24, 11:50
  2. [AEG] AEG oko santo 4040-6KG
    από jim clarinetist στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-20, 08:49
  3. [Κλιματιστικό Toyotomi] Προβλημα με εσωτερικη μοναδα κλιματιστικου
    από Deme στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 2