TV LG 42LD650 ανάβει και δείχνει το λογότυπό της lg και την ώρα και μένει κολλημένη εκεί . Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TV LG 42LD650 ανάβει και δείχνει το λογότυπό της lg και την ώρα και μένει κολλημένη εκεί . Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Το service manual:
http://monitor.espec.ws/files/42ld65...0_123__267.pdf
Δες εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=9x44MdEm4Qw
Δυστυχώς αυτός άλλαξε το mainboard...
Δοκίμασε να συνδέσεις οποιαδήποτε είσοδο μπορέσεις , δες μήπως κάτι αλλάξει...
Αν φτάσεις να την ανοίξεις κοίτα για "φουσκωμένους" πυκνωτές, στείλε φωτογραφίες από τις πλακέτες...
ΥΓ
"I use oven at 385 F for less that 10 minutes and it worked fine, just the main board to toast not the power supply or the whole TV! lol"
Αυτός εδώ έκανε το τρικ που "διορθώνει" τις "ψυχρές κολλήσεις" σε μεγάλα τσιπάκια - επεξεργαστές: έκαψε την πλακέτα σε μεγάλη θερμοκρασία για χρονικό διάστημα....
Είναι ένα "σύστημα" που όντως μπορεί να έχει αποτέλεσμα, η διάρκειά του όμως είναι συνήθως περιορισμένη....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sofosal : 03-05-15 στις 10:47
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σου. Και εγώ την main υποπτεύομαι και λογικά το vga.Με ζαισταμα λες να στρώσει; ;;
από εμπειρία, δυστυχώς πιάνει μεν(όχι πάντα) αλλά δεν έχει διάρκεια. Σύντομα θα το ξαναπάθει....
βγάλε φωτο μπρος πίσω να δούμε αν ίσως θα μπορούσε να μπει μια ψήκτρα πάνω έτσι που να πιέζει το τσιπ αρκετά...
αφού δουλέψει εννοείται.....αυτό το τρικ θα μπορούσε ίσως να δώσει διάρκεια....
ψάξε για κόστος πλακέτας στο ebay...
Φίλε μου επειδή είμαι νέος εδώ στο φόρουμ μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πως επισυνάπτω τις φωτογραφίες στα σχόλια; ; κινητό τηλέφωνο. Σε ευχαριστώ.
Φίλε Νίκο Λάρισα μήπως μπορείς να μου επιβεβαιωσεις και εσύ για το πρόβλημα μου αν είναι η main board ελαττωματική; ;Γιατί βασίζομαι πολύ στην γνώμη σου! !!
Φίλε μου συγνώμη που σε ζαλίζω αλλά δεν την κατάλαβα την διαδικασία με τις φωτογραφίες. Στο forum μπαίνω μέσω κινητού τηλεφώνου και είμαι αρχάριος με αυτή την τεχνολογία. Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις βήμα βήμα πως να ανεβάσω την φωτογραφία της main; ;;;
πατάς "απάντηση στο θέμα"....στο παράθυρο που γράφεις, υπάρχει από πάνω αυτό που βλέπεις στη φωτο...
πατάς το τρίτο εικονίδιο από δεξιά (insert image)
ανοίγει το παρακάτω παράθυρο:επιλέγεις : from computer
πατάς: select files
θα σε πάει να βρεις την φωτο που θες να ανεβάσεις...
πατάς πάνω της...
αφου την φέρει (το όνομα) στο παράθυρο, πατάς upload
αυτό είναι.
Φιλε εχω την ιδια τηλεοραση στο παγκο εμενα ξεκιναει κανονικα αλλα μετα παιζει σε slow motion
και ηχος το ιδιο.
Πηρες τασεις? Αν βαλεις στικακι αναβει το λεντ? Η 1.2 και 3.3 ειναι σωστες?