Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μάνος
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ BOSCH

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

ΕΙΜΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΣΥΝΔΕΣΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΣΕΣ.

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΙΣ ΦΙΣΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙΣ ΦΙΣΕΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ.ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΤΟΥ ΓΚΡΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΕ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ? ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ!ΑΠΟ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!!!
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Η κάτω φωτογραφία φαίνεται πιο σωστή . γιατί λογικά τα "αυτάκια " των βυσμάτων αγκυλώνουν στις τρύπες της πλακέτας και οι επαφές δεν ακουμπάνε ακριβώς στο "επίπεδο" της πλάκας της πλακέτας , αλλά σε αρσενικά βύσματα που έχει από πίσω από την πλακέτα έτσι δεν είναι?
    Εκτός τα "αυτάκια " των βυσμάτων που κουμπώνουν στις τρύπες της πλακέτας στο πλάι των βυσμάτων έχει υπερυψωμένους οδηγούς , εκείνα μπαίνουν στα κενά της πλακέτας και όχι στις τρύπες.
    Στην φωτογραφία δείχνεις την μονή φισέτα και την 4 τραπλή .. έχει και ενδιάμεση? διπλή? . Δεν έχεις το σχεδιάγραμμα του μοντέλου? τι μοντέλο είναι? (δώσε στοιχεία πλακέτας )

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μάνος
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η κάτω φωτογραφία φαίνεται πιο σωστή . γιατί λογικά τα "αυτάκια " των βυσμάτων αγκυλώνουν στις τρύπες της πλακέτας και οι επαφές δεν ακουμπάνε ακριβώς στο "επίπεδο" της πλάκας της πλακέτας , αλλά σε αρσενικά βύσματα που έχει από πίσω από την πλακέτα έτσι δεν είναι?
    Εκτός τα "αυτάκια " των βυσμάτων που κουμπώνουν στις τρύπες της πλακέτας στο πλάι των βυσμάτων έχει υπερυψωμένους οδηγούς , εκείνα μπαίνουν στα κενά της πλακέτας και όχι στις τρύπες.
    Στην φωτογραφία δείχνεις την μονή φισέτα και την 4 τραπλή .. έχει και ενδιάμεση? διπλή? . Δεν έχεις το σχεδιάγραμμα του μοντέλου? τι μοντέλο είναι? (δώσε στοιχεία πλακέτας )
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κατ' αρχήν!
    Πίσω έχει ακροδέκτες, ναι!
    Όχι ενδιάμεσα δεν υπάρχει φισέτα. Ήταν κενή.
    Η πλακέτα είναι σαν αυτήν (Η συγκεκριμένη που έχω έχει καταργηθεί, και έχει αντικατασταθεί από αυτήν)
    Που να το έχω το σχεδιάγραμμα? Το πλυντήριο είναι το Bosch Ε-Νr. WOH1000GR/01 (1990)

Αύριο θα ανεβάσω και ολόκληρη τη δική μου πλακέτα γιατί τώρα δε μπορώ
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μάνος
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ και για την βοήθεια με την πλακέτα και όσο και για to manual!Τελικά η πλακέτα ήταν σωστή στη 2η φώτο.

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] Πλυντηριο ρουχων Bosch ρίχνει το ρελε
    από gianndats στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-21, 13:04
  2. Πλυντηριο πιατων BOSCH
    από Μαρια Τ.2 στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-14, 22:00
  3. [Bosch] Προβλημα με πλυντηριο ρουχων Bosch
    από anagnostou1 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 13