Καλησπερα παιδες....Αντιμετωπιζω με ενα περιεργο προβλημα με τον διαδρομο μου και θα ηθελα τα φωτα σας !!!!! Προκειται για εναν διαδρομο της MFI των 2,7 HP. Εχει τωρα καμποσο καιρο που μου βγαζει εντονους κραδασμους-τρεμουλο... φανταστηκα οτι θα ειναι καποιο ρουλεμαν καποιου κινητου μερους αλλα δεν ειναι αφου αποσυνδεσα το μοτερ απο τον ταπητα βγαζοντας τον ιμαντα που δινει την κινηση και το τρεμουλο συνεχιζε...αρα εχουμε θεμα στο μοτερ !!! Αποφασισα να ανοιξω το μοτερ να δω μακροσκοπικα μηπως συμβαινει κατι με καποιο ρουλεμαν αλλα δεν βρηκα κατι, παρολα αυτα τα ρουλεμαν αλλαχτηκαν...τα καρβουνακια σχεδον καινουργια !!!! Εκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το τρεμουλο δεν εμφανιζεται σε συγκεκριμενη ταχυτητα...μπορει να ξεκινησει ειτε απο την αρχη ειτε κατα την διαρκεια της αυξησης της ταχυτητας...ειναι φορες που ενω προσπαθω να ανεβασω ταχυτητα , ξεκιναει το τρεμουλο και δεν αφηνει τον διαδρομο να ανεβασει ταχυτητα μενοντας σταθερα σε καποια. Επισης, οταν ξανασυνδεσα το μοτερ με τα κινητα μερη βαζοντας τον ιμαντα , διαπιστωσα οτι μπορω να σταματησω τον ταπητα με το χερι μου, ανεβηκα και πανω να τρεξω , καταλαβα οτι ο διαδρομος δεν εχει δυναμη αφου σε καθε μου βημα κομπιαζε και μετα απο λιγο ενιωσα στον αερα μια παραξενη μυρωδια καμμενουπου συνοδευτηκε απο καπνο στο μοτερ...
!!!Ε, μετα απο αυτο ειπα να σταματησω και να απευθυνθω σε καποιον ειδικο !!! Οποιος πραγματικα μπορει να δωσει καποια ιδεα παρακαλω ας το κανει γιατι η τιμη ενος μοτερ μαλλον θα με αναγκασει να τον μετατρεψω σε κρεμαστρα.....