Παιδιά καλησπέρα.
Καταρχήν συγχαρητήρια για τη βοήθεια που δίνετε σε όλους μας. Εύχομαι να βοηθήσω κι εγώ στο μέλλον, όπου μπορώ (κυρίως σε ηλεκτρονικά).
Το πρόβλημα που έχω αυτή τη στιγμή με το πλυντήριό μου είναι πως πρέπει να αλλάξω τον ιμάντα του (κάνει τρομερό θόρυβο και ξέρω καλά πως δεν είναι θόρυβος ρουλεμάν) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα φτάσω εκεί. Το πλυντήριο δεν έχει αφαιρούμενο πίσω κάλυμμα ή έστω πορτάκι (!!!). Στο προηγούμενο πλυντήριό μου (Pitsos) είχα αλλάξει τα πάντα (ιμάντας, λάστιχο κάδου, φυσούνες, ρουλεμάν κάδου) γιατί είχε ολόκληρο αφαιρούμενο κάλυμμα πίσω. Σε αυτό εδώ το @#^%$$ γαλλικό κατασκεύασμα το μόνο που αφαιρείται είναι το επάνω καπάκι (δεν ωφελεί στην περίπτωσή μου) και η πρόσοψη (αυτό κι αν δεν ωφελεί).
Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, υπάρχει μια σχισμή στην πίσω πλευρά η οποία δίνει πρόσβαση στη βίδα που στερεώνει την τροχαλία στον άξονα του κάδου. Είναι δυνατόν να πρέπει να βγάλω την τροχαλία για να αντικαταστήσω τον ιμάντα; Και μετά πώς ξαναμπαίνει η τροχαλία; Θα ήθελα τα φώτα σας, αν είναι δυνατόν. Είναι τρελλοί αυτοί οι Γάλλοι!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Δημήτρης