Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Μέλος
    Όνομα
    αλεξανδρος
    Περιοχή
    θεσσαλονική

Προεπιλογή πρόβλημα με Schaub Lorenz SLF 33 NF

καλησπέρα στην παρέα εχω ενα Schaub Lorenz SLF 33 NF το οποίο το μετέφερα απο το παλιό μου σπίτι εχθές που δεν το δούλευα εγω στο δικό μου, το έβαλα στην πρίζα να δουλέψει και παρατήρησα οτι δουλεύει για 5 λεπτά κάθε 10 λεπτά. δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό η όχι, η κατάψυξη έχει -13 και η συντήρηση 11
    απο πίσω επάνω ψηλά έχει ένα ρυθμιστή που ο πατέρας μου στην περιέργεια του να δει τι είναι το γύρισε πηγα να το γυρίσω πίσω στην θέση του αλλά απο ότι κατάλαβα γυρνάει προς μια κατεύθυνση τι είναι αυτό;
    ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

γυρνάει προς μια κατεύθυνση τι είναι αυτό;
    Χρονοδιακόπτης για την αντίσταση απόψυξης που ξεπαγώνει τα φρακαρισμένα στοιχεία της κατάψυξης σε κατάλληλους χρόνους ανά κατασκευαστή π.χ. κάθε 8 ώρες για 8 λεπτά κτλ
    http://www.eaparts.gr/content.aspx?c...tid=145&m=&l=1
    Δεν πειράζει που το γύρισε θα περάσουν τα 8 λεπτά και θα είναι και πάλι σε ετοιμότητα.
    όσο για το άλλο
    δουλεύει για 5 λεπτά κάθε 10 λεπτά. δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό η όχι,
    ίσως να λέγαμε ότι έχει πρόβλημα ο θερμοστάτης (να κόβει νωρίτερα κτλ) αλλά δεν είναι σίγουρο αυτό. Το ψυγείο έχει εκτός την ρύθμιση του θερμοστάτη και ρύθμιση κλαπέτου? (διαφραγματικό ροής ψύξης) που με αυτό επιτρέπουμε να κυκλοφορεί περισσότερη ή λιγότερη ψύξη ανάλογα αν είναι καλοκαίρι ή χειμώνας κτλ και ίσως επηρεάζεται από εκεί (θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες χρήσεως της συσκευής τι προτείνει)
    Άσε το περισσότερες ώρες μόνο του (και με φορτίο μέσα για να κρατά την ψύξη και να διατηρείται η διάρκεια έναρξης παύσης) ίσως στρώσει αργότερα μόλις "ντουμανιάσουν και γεμίσουν καλά με ψύξη τα τοιχώματα του ψυγείου ή του φορτίου) και στην συνέχεια κάνε έλεγχο στην θερμοκρασία , (αλλά μετά από αρκετές ώρες και να μην ανοίγεις κλείνεις τις πόρτες)

Μέλος
    Όνομα
    αλεξανδρος
    Περιοχή
    θεσσαλονική

Προεπιλογή

αυτο είναι το ρυθμιστικό μεσα στην συντήρηση νομίζω ειναι κλαπετο για την ροή του αέρα ρύθμιση ψύξης έχει μέσα στην κατάψυξη εκείνο το έχω στην θέση 1
    η συντήρηση σήμερα που εχω βάλει θερμόμετρο ειναι απο 4-7 βαθμούς και η κατάψυξη είναι -16
    ο χρόνος λειτουργίας είναι 5,30-6,00 λεπτά αναμονή 10:40 λεπτά σήμερα που το μέτρησα
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Οι θερμοκρασίες που αναφέρεις είναι λογικές (και υπάρχει βελτίωση όσες περισσότερες ώρες δουλεύει) πιθανόν να στρώσει ακόμη καλύτερα στην συνέχεια , ίσως δεν έχεις πρόβλημα καθόλου.

Το -16 της κατάψυξης θα το θεωρούσαμε "μειονέκτημα" ενώ θα έπρεπε να δούμε πολύ πιο πάνω από -18 ή -20 βαθμούς , αλλά αυτό για να καταλάβεις ίσως συμβαίνει επειδή "κλέβει" η συντήρηση ψύξη από την κατάψυξη μέχρι να εξομαλυνθούν ολοκληρωτικά οι θερμοκρασίες και στους 2 χώρους (συντήρησης / κατάψυξης) αργότερα (με τις ώρες) και η κατάψυξη θα "πάρει τα πάνω της" . Χαλάρωσε ίσως δεν υπάρχει πρόβλημα και αργότερα όταν θα στρώσει και η κατάψυξη οι χρόνοι λειτουργίας/παύσης θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
    Το ότι δουλεύει μόνο 5 λεπτά ίσως είναι επειδή σου έβαλαν μηχανή από Ferrari Testarosa από 8πλο διαφορικό με τουρμπίνες

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με ψυγέιο schaub lorenz
    από tbaitasis στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-14, 05:31
  2. Πρόβλημα σε παλμoτροφοδοτικό DVD Schaub-Lorenz
    από esestav στο forum DVD/BD Player & Video
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-12, 23:19
  3. Πρόβλημα με SCHAUB LORENZ SL 2125 SRF
    από lakafitis στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 8