Γεια σας, έχω το παραπάνω ψυγείο no frost 10 χρόνια και μία μέρα έριξε το ρελέ, βάζοντάς το μερικές φορές στην πρίζα κατάφερα και λειτούργησε πάλι χωρίς να ρίξει το ρελέ. Μετά από 4 μέρες λειτουργίας και μετά από διακοπή ρεύματος στην επαναφορά του ρεύματος έριξε πάλι το ρελέ, βάζοντας βγάζοντας την πρίζα κατάφερα πάλι να δουλέψει αλλά με περισσότερη δυσκολία τώρα. Τελικά έφερα τεχνικό ο οποίος έλεγξε καταρχήν το σωληνάκι και είδε ότι δεν είναι βουλωμένο αλλά δεν υπήρχε νερό πίσω στο δοχείο. Άνοιξε το καπάκι πίσω στην πλάτη της κατάψυξης και είδαμε ότι έχει πάγο. Το έβαλε πάλι στην πρίζα αρκετές φορές μέχρι να δουλέψει και μου είπε να το αφήσουμε να δούμε πως θα πάει και έφυγε. Την άλλη μέρα διαπίστωσα ότι η συντήρηση δεν έχει ψύξη ( τις προηγούμενες μέρες είχε κανονικά ψύξη) ενώ η κατάψυξη ήταν εντάξει. Τηλεφώνησα στον τεχνικό και μου είπε να του κάνω απόψυξη. Το άφησα 3 μέρες και έβγαλε πολύ νερό αλλά όταν μετά πήγα να το βάλω σε λειτουργία έριχνε το ρελέ συνέχεια και δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει με τίποτα. Εδώ να σημειώσω ότι μετά την απόψυξη όταν το έβαζα στην πρίζα μετά από μερικά δευτερόλεπτα άκουγα τον ήχο λειτουρίας ΖΖΖΖ που κάνει το ψυγείο (ενώ πριν όταν δούλευε νομίζω ότι δεν τον άκουγα) και αμέσως έπεφτε το ρελέ. Έτσι ήρθε πάλι ο τεχνικός και πήρε το ψυγείο και μετά από μία βδομάδα μου το επέστρεψε λέγοντάς μου ότι έψαξε τα πάντα αλλά δεν μπορεί να βρει την βλάβη. Έκανα και γω μερικές δοκιμές βγάζοντας τις αντιστάσεις αλλά συνέχεια έριχνε το ρελέ, μόνο όταν έβγαλα το φις που τα καλώδια του πάνε σε μια τρύπα που οδηγεί στην συντήρηση δούλεψε για περίπου 10 λεπτά αλλά πάλι έριξε το ρελέ. Έχετε καμμιά ιδέα παιδιά γιατί έχω απογοητευτεί τελείως, έχω τρία παιδιά και το συγκεκριμένο ψυγείο με είχε βολέψει. Ευχαριστώ