Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή πολυμηχάνημα Epson SX235W

Καλησπέρα , θα ήθελα την γνώμη σας για ένα πρόβλημα που έχω με το πολυμηχάνημα Epson SX235W δεν μου εκτύπωνε το μαύρο και έκανα καθαρισμό ακροφυσίων αρκετές φορές στο τέλος όμως σταμάτησε να μου αναγνωρίζει τα δοχεία μελανιών των άλλων τριών χρωμάτων ενώ το μαύρο το αναγνωρίζει κανονικά , έβγαλα και τα ξανάβαλα χωρίς και πάλι να μου τα αναγνωρίζει , έβαλα τα παλιά που είναι άδεια και τα αναγνωρίζει ως άδεια . Τα μελάνια είναι καινούργια και είχα εκτυπώσει με αυτά αρκετές φορές -χωρίς να εκτυπώνει το μαύρο .Ευχαριστώ κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη στο σέρβισ μου ζήτησαν 50 ευρώ και τα μελάνια είναι καινούργια -γεμάτα και επειδή είναι γνήσια μου κόστισαν 26 ευρώ.

Προεπιλογή

καλύτερα να μην ασχοληθείς άλλο μαζί του.... και να αγοράσεις καινούριο... θα κλάψεις μόνο τα 26 ευρώ!

Τι περιμένεις από μελάνια με 3,5ml?
    Ας υποθέσουμε ότι κάποιος το έπαιρνε και σου έδινε ένα καινούριο... θα είχες δύο επιλογές...
    1. Να αγοράζεις μελάνια αυθεντικά και να πληρώσεις 10 φορές το μηχάνημα
    2. Να βάλεις ιμιτασιόν μελάνια και στο κοντινό μέλλον να βουλώσει η κεφαλή και να πάει για πέταμα το μηχάνημα.
    Επίσης και με αυθεντικά κάποια στιγμή θα βουλώσει (όχι τόσο γρήγορα όσο με τα ιμιτασιόν εκτός και δεν τυπώνεις έστω μια φορά την εβδομάδα)... και με πολλούς καθαρισμούς θα γεμίσει το δοχείο που έχει με το άχρηστο μελάνι και θα σταματήσει να δουλεύει... και με hacking λογισμικό πιθανό να το μηδενίσεις και να μπορέσει να ξαναδουλέψει ... αν όμως δεν το ανοίξεις να το καθαρίσεις πραγματικά κάποια στιγμή θα ξεχιλίσει και θα σε κάνει το γραφείο χάλια... η θα όπως σε ένα παλιό δικό μου epson ξεχήλησαν πήγαν στο τροφοδοτικό και έκανε ΜΠΑΜ!!!

Τι να πάρεις? χμ.... HP? κάποια στιγμή θα σπάσει κάποιο γρανάζι αλλά θα τον επαναγεμμίζεις άφοβα ώς που να σπάσει το γρανάζι....
    Canon? κάποια στιγμή θα βουλώσει η κεφαλή και θα παέι για πέταμα όπως ο epson... (με αυθενικά μελάνια λογικά θα βουλώσει στα 3-4 έτη, με επαναγέμμιση μπορεί σε 2-3 μπορεί και σε ένα μήνα....)
    lexmark? έχουν την φήμη οτι δεν επαναγεμμίζονται εύκολα... (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι...)
    πάντως η τελευταία επιλογή που θα έκανα θα ήταν EPSON τουλάχιστον από την κλασικές σειρές... ίσως κάποια στιγμή αγοράσω EPSON σειρά ITS (είναι ποιο ακριβή και από έγχρωμο laser) με την προυπόθεση οτι θα εκτυπώνω πολύ, θα βάζω τα πολύ φθηνά μελάνια που προσφέρει γι αυτή τη σειρά η EPSON (περίπου 8 ευρώ τα 70ml!!!) και με την ελπίδα να μην καταστρέφονται και σε αυτά τα ακριβά μηχανήματα οι κεφαλές!

Πάντως να θυμάσαι οτι αν δεν τυπώνεις τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ότι πάρεις να έχει κεφαλή που αλλάζεται κάθε φορά... (όχι αλλαγή μελανοδοχείου και σταθερή κεφαλή)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chip : 25-10-14 στις 11:50

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

λυση ειναι laser. ουτε γεμισματα, ουτε καθαρισμος, ουτε βουλωμενα ακροφυσια. αρκετα πια με τα ink jet. ας το παρουμε ειδηση. ειναι πλεον παρελθον.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ,μάλλον θα το κρατήσω για σκάνερ και θα πάρω έναν laser εκτυπωτή . Τώρα δεν μου αναγνωρίζει μονο το κυανό και θέλώ να εκτυπώσω μαύρο ...Γιατι να μην σε αφήνει να εκτυπώσεις αν εχεις θέμα με το ένα από τα 4 μελάνια ???? Παιζει με κανα hicking προγραμμα να το κανω να εκτυπώσει ? ή να αναγνωρίσει το μελάνι ? πήρα ενα ιμιτασιον των 2 Ε και δεν αναγνωρίζει ουτε αυτο ...αν δεν βρω λύση δωρίζω τα μελάνια γεμάτα σχεδόν καινούργια !!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σε ιδιο εκτυπωτη ακριβως ειχα το ιδιο θεμα. Εβγαλα μελανια και εκανα πολλαπλα μπανια με οινοπνευμα. Καπως αρχισε να τυπωνει. Τελικα εβαλα μεσα σε παλιο cartridge οινοπνευμα και εκανα καθαρισμο κεφαλων. Δουλεψε. Δεν ξερω αν ειναι σωστο ή ακινδυνο ή επικινδυνο. Απλα τι εκανα και δουλεψε. Δεν εγινε τελειο αλλα σαν φαξ και φωτοτυπικο ειναι μια χαρα.

Παρόμοια Θέματα

1. [Εκτυπωτής] Πολυμηχανημα hp photosmart
    από johnnyfive7 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-14, 17:19
  2. Πολυμηχάνημα HP Protosmart C4680
    από giannis81 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-12, 16:50
  3. Πολυμηχανημα EPSON
    από AlexOne στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 17