Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κάποια
    Περιοχή
    Κάπου στην Ελλάδα

Προεπιλογή Θόρυβος και βουητό σε καινούριο ψυγείο Haier.

Γειά σας εδώ και δυο βρομάδες πήρα έναν ψυγειοκαταψύκτη Haier CFC633CSE, ο οποίος κάνει θόρυβο όταν λειτουργεί το μοτέρ και βουίζει. Πολλές φορές βουίζει και όταν σταματάει το μοτέρ. Δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα δυστυχώς. Έχω τη ροδέλα στη λειτουργία eco και πάνω και κάτω στη κατάψυξη. Στην περιγραφή έγραφε 42db(αθόρυβη λειτουργία) μόνο αθόρυβη δεν είναι. Δυστυχώς είναι τέτοια η ριαρρύθμιση του σπιτιού που το ψυγείο είναι ακριβώς έξω απο την πόρτα της κρεβατοκάμαρας που κοιμάμαι, το σπίτι είναι μικρό και το σαλόνι ενιαίο με κουζίνα 18 τετραγωνικά περίπου. Όπως καταλαβαίνετε σε όποιο σημείο του σπιτιού να κάθομαι ακούγεται. Επειδή με έχουν πονέσει τα αυτιά με το να φοράω συνέχεια ωτοασπίδες τα βράδια ψάχνω έναν τρόπο, μια πατέντα, κάτι να κάνω να σταματάει αυτό το πράγμα. Δεν το αντέχω πραγματικά. Πήρα τον ψυκτικό και μου είπε αν βουίζει πρέπει να ρυθμίσεις τα ποδαράκια να μην παίζει το ψυγείο αλλά όσο μπορούσαμε τα ρυθμίσαμε. Σχετικά σταθερό είναι, όσο και να τα ρυθμίσω μάλλον ο θόρυβος δε φεύγει. Ειδικά το βουητό έρχεται απο τον καταψύκτη, όταν ανοίγω τη πόρτα ειδικά ακούγεται ένα φυσητό δυνατό, το οποίο ακούγεται και με κλειστή πόρτα. Το κατάστημα που το πήρα λέει πως έτσι ακούγονται όλα τα no frost και είναι φυσιολογικό. Για εμένα δεν είναι φυσιολογικό όταν λένε αθόρυβη λειτουργία. Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα με ψυγεία στο παρελθόν και δεν μπορώ να συνηθίσω στην ιδέα ότι πρέπει να ζήσω με αυτό! Ειδικά το βράδυ που έχει ησυχία και κοιμάμαι ακούγεται σαν να είναι ανοιχτός ο απορροφητήρας! Δυστυχώς όλοι λένε είναι φυσιολογικό αλλά κανένας δεν καταλαβαίνει το πρόβλημα. Εαν είχα χωριστή κουζίνα ή το δωμάτιο ήταν μακρια δεν θα το συζητούσα το θέμα, αλλά τώρα ψάχνω σπίτι να αλλάξω.
    Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αν υπάρχει δυνατότητα καμια πατέντα όπως είπα πιο πάνω, κάτι να γίνει και να μην ακούγεται. Ο μόνος τρόπος είναι να ρυθμίζω τη ροδέλα της κατάψυξης στο χσμηλό για να σταματάει το ψυγείο για λίγη ώρα να ηρεμώ, ειλικρινά δεν παλεύεται, δεν μπορώ να ηρεμίσω! Εϊμαι διατεθειμένη ακόμη και να πληρώσω έναν τεχνικό ψυκτικό να κάνει κάτι να βελτιωθεί, και θα πληρώσω αρκεί να κάνει δουλειά και να μην βουίζει έτσι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rika : 10-09-14 στις 07:51

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Αν είσαι σίγουρη ότι ο θόρυβος είναι πέραν του φυσιολογικού, άσε το μαγαζί να λέει ό,τι θέλει και απευθύνσου στο επίσημο service της αντιπροσωπείας (νομίζω ότι είναι αυτό), εφόσον είσαι μέσα στην εγγύηση.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Πίσω από το ψυγείο και χαμηλά βλέπεις κανέναν ανεμιστήρα?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κάποια
    Περιοχή
    Κάπου στην Ελλάδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν είσαι σίγουρη ότι ο θόρυβος είναι πέραν του φυσιολογικού, άσε το μαγαζί να λέει ό,τι θέλει και απευθύνσου στο επίσημο service της αντιπροσωπείας (νομίζω ότι είναι αυτό), εφόσον είσαι μέσα στην εγγύηση.
    Δεν ξέρω μπορεί αυτοί να τα θεωρούνε και φυσιολογικά για no frost. Τώρα είχε και 400€ δε ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Μια φίλη έχει bosch μρ 1300€ και δεν ακούγεται απολύτως τίποτα όλη μέρα. Δε νομίζω να βρω άκρη με το service.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πίσω από το ψυγείο και χαμηλά βλέπεις κανέναν ανεμιστήρα?
    Όχι δεν υπάρχει κανένας ανεμιστήρας.. Μόνο το μοτέρ και δίπλα το δοχείο που μαζεύει νερά... ΑΝ θέλετε ανεβάζω και φωτο.

EDIT:
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rika : 09-09-14 στις 15:05

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

1. συνηθιζεις να ζεις με το προβλημα.
    2. το πετας και πας για νεο αθορυβο.
    3. καλεις την αντιπροσωπεια και περιγραφεις το προβλημα.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Θέλω να δεις αυτά τα σημεία σε κόκκινους κύκλους .
    1) Αν ακουμπάνε
    2)π.χ. σωληνάκι διασταυρώνεται με άλλο σωλήνα
    3) ή σωληνάκι που ακουμπά πάνω στο μοτέρ ή στην λεκάνη που έχει εκεί κάτω αν τα σωληνάκια ακουμπάνε επίσης στο πλαστικό δοχείο
    4) Η φωτογραφία μπορεί να με ξεγελά αλλά νομίζω το μοτέρ (το μαύρο σαν καρπούζι ) ακουμπά πίσω στην πλάτη του ψυγείου?
    5) Η λαμαρινένια βάση όπου είναι βιδωμένο και στέκεται το μοτέρ έχει καθίζηση? σαν να μου φαίνεται ακουμπά τελείως κάτω στο πλακάκι (δεν πρέπει)

Διόρθωσε ότι μπορείς .... (προσοχή κάποια σωληνάκια και το μοτέρ καίνε αρκετά) σβήσε το ψυγείο άστο να κρυώσει ... και μόνο για πρόχειρη δοκιμή χαράμισε ένα σφουγγάρι κουζίνας και κόψε κομμάτια και βάλε όπου τυχόν βρίσκουν σωληνάκια + την άσπρη την λεκάνη τα σωληνάκια που είναι μέσα σε αυτήν να "κολυμπάνε " στο νερό να μην ακουμπάνε με το δοχείο
    Για την βάση κάτω στο πλακάκι βάλε στα στρόγγυλα ροδάκια κομμάτια από χαρτοκούτες να ανασηκωθεί κι άλλο. Και ότι άλλο δεις ύποπτο

δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια , αλλά δεν μου φαίνεται για εργοστασιακή κατασκευή
    Αν θέλεις και δεν είναι κόπος δώσε μια φωτογραφία την ταμπέλα του μοτέρ (με τα στοιχεία) και την ταμπέλα με τα στοιχεία εντός του ψυγείου
    Και μια φωτογραφία τον ανεμιστήρα στην περιοχή της κατάψυξης
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 09-09-14 στις 19:06

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

υποψιαζεσαι θορυβο απο δονησεις?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xsterg Εμφάνιση μηνυμάτων
    υποψιαζεσαι θορυβο απο δονησεις?
    Υποψιάζομαι πιο πολύ τον ανεμιστήρα στην κατάψυξη (γιατί ανέφερε ότι ακόμη και όταν σταματάει ο συμπιεστής ακούγεται εξίσου) .
    Αλλά και αυτά που έγραψα στο #6 ισχύουν (για διασταυρωμένες σωλήνες κτλ) κάνουν πολύ θόρυβο. Αλλά εγώ τα βάζω με μια σειρά για να δω τι στο καλό φταίει και κάνει τόσο θόρυβο (σαν απορροφητήρας λέει ότι ακούγεται)

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

γιατι εγω εχω την εντυπωση οτι η συσκευη αυτη ειναι στην λαρισα ?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι εγω εχω την εντυπωση οτι η συσκευη αυτη ειναι στην λαρισα ?
    Για λέγε για λέγε?

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Κινητό Τηλέφωνο] Πρόβλημα με καινούριο digitizer σε Samsung Galaxy Core
    από lacostas στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-12-13, 22:12
  2. [Τηλεόραση] TV Haier DTA-2198 δεν ανάβει
    από nikoskosm στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-12, 23:56
  3. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ TV Haier DTA-2198