Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή BRAVIA KDL-32S2010 Μαύρη εικόνα μετά απο 3 δεύτερα - [9 φορές κόκκινο λαμπάκι]

Καλησπέρα , έχω την τηλεόραση SONY BRAVIA KDL-32S2010 η οποία ανοίγει κανονικά δίχνει εικόνα για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά μαυρίζει η εικόνα, ξανα δίχνει για 3-4 και μετά μαυρίζει , το κάνει 3-4 φορές και μετά μένει μαύρη η εικόνα και το λεντάκι της που ήταν πράσινο γίνεται κόκκινο και αναβοσβήνει 9 φορές , κάνει παύση και μετα άλλες 9 , παύση και 9 ....

Αν την βγάλω απο το ρεύμα και την ξανά βάλω θα γίνει το ίδιο πράγμα όπως το περιέγραψα. Μόλις μαυρίζει η εικόνα ακούγεται και ένας ήχο "κλακ" ( σαν ρελεδάκι ) ακούγεται 3 φορές όσες και οι φορές που μαυρίζει η εικόνα.

Ευχαριστώ !

Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ξεσύνδεσα εντελώς το tuner και την FEE Board και έχω αφήσει πάνω τροφοδοτικό , πάνελ , λάμπες , mainboard , t-con και inverter. Η τηλεόραση μένει ανοιχτή για περισσότερη ώρα απο ότι πριν αλλά και πάλι κάνει το ίδιο μετά απο 2-3 λεπτά ! Σαν πηγή έχω το PC , αν δεν παίζει εικόνα και μένει στο μενού δεν κλείνει !

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μετράς τάσεις στο τροφοδοτικό και βλέπεις αν είναι σωστές. Μετράς χωρίς inverter, μετράς μετά με inverter. Δες διαφορές. Αν έχει:

Άλλαξε πρώτα τον πυκνωτή C6203 κοντά στο relay sense. Βασικά κάνε ολικό recap (και τους μικρούς) στο τροφοδοτικό σου.
    Μετά ξαναγράφεις και αν θες βάλε και φωτογραφίες να σε βοηθήσουν και οι υπόλοιποι.

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

μαλλον πανελ ...στο ποτα μ

Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vp74 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετράς τάσεις στο τροφοδοτικό και βλέπεις αν είναι σωστές. Μετράς χωρίς inverter, μετράς μετά με inverter. Δες διαφορές. Αν έχει:

Άλλαξε πρώτα τον πυκνωτή C6203 κοντά στο relay sense. Βασικά κάνε ολικό recap (και τους μικρούς) στο τροφοδοτικό σου.
    Μετά ξαναγράφεις και αν θες βάλε και φωτογραφίες να σε βοηθήσουν και οι υπόλοιποι.
    Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα της τηλεόρασης !

http://www.youtube.com/watch?v=1Ia3QL3yptk

με μια αναζήτηση που έκανα στο διαδίκτυο βρήκα πως το πρόβλημα είναι στις διόδους D6116 D6301 , το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να εντοπίσω την 6116 με τίποτα ! την 6301 την βρήκα στο πίσω μέρος της πλακέτας

να και οι φωτογραφιές !

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον invader7 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

manosrs7 (22-10-15)

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

το error code 9 λεβέντες δεν είναι αυτό που ψάχνετε το είπαμε και άλλες φορές το σύμπτωμα και την βλάβη
    άλλη φορά θα εξηγήσουμε πως μπορούμε να επισκευάσουμε την πλακέτα για να μην την κάνουμε αντικατάσταση
    εγώ θα σου συνιστούσα να την περάσεις πρώτα αναβάθμιση μήπως και γλυτώσεις την αλλαγή πλακέτας

Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    το error code 9 λεβέντες δεν είναι αυτό που ψάχνετε το είπαμε και άλλες φορές το σύμπτωμα και την βλάβη
    άλλη φορά θα εξηγήσουμε πως μπορούμε να επισκευάσουμε την πλακέτα για να μην την κάνουμε αντικατάσταση
    εγώ θα σου συνιστούσα να την περάσεις πρώτα αναβάθμιση μήπως και γλυτώσεις την αλλαγή πλακέτας
    Δεν ξέρω πως γίνεται η αναβάθμιση , μπήκα στο site της sony αλλά δεν έχει αρχεία για αυτό το μοντέλο !

Επίσης πες μου σε παρακαλώ για ποιά απο όλες τις πλακέτες μιλάς ;

Ευχαριστώ

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

τα αρχεία φυσικά και δεν θα τα βρείς στο site της sony μόνο στο service της εταιρείας
    μιλάω για την FEE την πλακέτα

επίσης η σειρά 2000 δεν έβγαλε βλάβη ακόμα απο πυκνωτές στο τροφοδοτικό

Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα αρχεία φυσικά και δεν θα τα βρείς στο site της sony μόνο στο service της εταιρείας
    μιλάω για την FEE την πλακέτα

επίσης η σειρά 2000 δεν έβγαλε βλάβη ακόμα απο πυκνωτές στο τροφοδοτικό
    Ίσως μπερδεύω την πλακέτα και δεν ξέρω ποιά είναι η FEE , είναι αυτή ;

Πάνω γράφει FEE

Όπως γράφω και παρα πάνω την έχω αποσυνδέσει , η τηλεόραση παίζει χωρίς αυτήν και η μόνη διαφορά είναι πως αντί για 3 δευτερόλεπτα τώρα κάνει 2 λεπτά για να κλείσει.

Αν μπερδεύομαι διόρθωσε με.
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

αυτή είναι η πλακέτα
    την βλάβη σου την είπα εσύ κάνε οτι νομίζεις σωστό οι επισκευές δεν βγαινουν ξεκουμπώνοντας πλακέτες με αυτή την λογική όλοι οι κατσαβιδάδες θα ήταν μαστόρια (όταν θα βάλεις την καινούρια θα παίζει κανονικά όταν θα την ξεκουμπώσεις θα παίζει για 2 λεπτά) πάντως στην περίπτωση σου 99,9% με αναβάθμιση θα στρώσει αυτά δεν έχω να γράψω κάτι άλλο

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Κινητό Τηλέφωνο] Samsung galaxy II μαύρη οθόνη μετά από πτώση
    από mitsus78 στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-14, 01:29
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-12, 12:35
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-11, 00:34
  4. Sony Bravia KDL-32S2010 πρόβλημα με tuner
    από atroul στο forum Τηλεόραση