Γεια σας.
Η συγκεκριμενη τηλεοραση είναι ενός κολλητού μου και παρουσιάζει το πλέον ..... κουφό και απίστευτο που έχω δεί ποτέ μου . Μου την έφερε γιατί "κάνει τα τρελά της" και "είναι στοιχιωμένη" .
Ανάβει μόνη της , αλλάζει κανάλια μόνη της , κάπου κάπου σβήνει μόνη της και ............ ξανανάβει ....... φυσικά μόνη της , δηλαδή χωρίς την παραμικρή παρέμβαση ή χειρισμό απο το τηλεκοντρολ ή απο τα πλήκτρα πάνω στην TV .
Όταν μου την έφεραν , για περίπου 4 μέρες που την είχα ανοιχτή και την δοκίμαζα , δεν έκανε το παραμικρό πρόβλημα και είχα αρχίσει να πιστευω ότι μου κάνει πλάκα ο φίλος μου , αλλά ............ ξαφνικά και ενώ την είχα σβηστή (σε stand by) , ξύπνησε το "στοιχιό" και αναψε μόνη της και άρχισε να αλλάζει κανάλια . Μετά απο λίγο απλά ..... έσβησε και ....... ξανάναψε και συνέχιζε να αλλάζει τα κανάλια μόνη της και να μπαίνει ακόμα και στο μενού .
Εβγαλα τις μπαταρίες (για την περίπτωση να έχει κολλήσει) απο το τηλεκοντρόλ , αλλά η TV συνέχιζε να κάνει τα δικά της .
Κάθε πρόταση-υποδειξη ευπρόσδεκτη γιατι το "διαβολικό μηχάνημα" έχει βαλθεί να με τρελάνει .