vp74 οποτε εχουμε και λεμε οτι η μαλλον ειναι καλωδιοταινια ή πλακετα t-con ή οθονη off.....αν ειναι κατι απο τα πρωτα δυο ποσο θα στοιχιζε για επισκευη αν γινεται κιολας....?
Υπάρχουν παιδιά εδώ οι οποίοι είναι επαγγελματίες τεχνικοί και μπορούν να σου απαντήσουν για τιμές και που να απευθυνθείς. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας, είναι απλά hobby το οποίο με ικανοποιεί όταν καταφέρνω να επισκευάσω κάτι μόνος μου. Πιστεύω ότι είναι panel πάντως χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω διότι δεν έχω την tv σου ανοικτή μπροστά μου η μπορεί να είναι κάτι πιο απλό που μπορείς να βρεις και σε άλλα posts χωρίς να είναι ίδια η μάρκα της tv. Η σειρά για check είναι καλωδιοταινίες, πλακέτα t-con, και όπως θα δεις και σε άλλα posts, flex στο panel (κομμένα ή όχι). Οπότε αναμένεις μέχρι να σου απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vp74 : 04-03-14 στις 16:20
παρόμοια βλάβη στο ίδιο σασί έκανα το πρωί καμία σχέση με αυτά που διάβασα
νικο ειμαι απο ναυπακτο οποτε δυσκολο να με πιασεις πελατη....θα μπορουσες να μ πεις τι εχει πανω κατυω διοτι θα την παω σε τεχνικο......μην με πιασει κοτσο...ειναι αμαρτια...ευχαριστω για τις απαντησεις παντως