Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θάνος
    Περιοχή
    Αθήνα

Excamation Πρόβλημα σε Tablet A70X

Γεια σας. Συγχαργητήρια για το εξαιρετικό forum σας.
    Έχω αγοράσει προ τριμήνου ένα κινέζικο tablet μοντέλου http://dx.com/p/ippo-a70x-7-tft-dual...9#.UvZBzc7LHF8

Μετά από 2 ευδομάδες χρήσης, άρχισε να κολλά, να μην βρίσκει το wifi αμέσως και να κολλά η οθόνη του στα καλά καθούμενα. Το πρόβλημα με την οθόνη είναι πολύ σημαντικό. Τα συμπτώματα που κάνει είναι ότι εκεί που δουλεύω μια εφαρμογή ή και στην επιφάνεια εργασίας του να ειναι κολλά ή ασπρίζει ή γίτεται μπλε-μωβ και αλλα χρώματα η οθόνη.Αυτό το παρουσιάζει όχι σε συγκεκριμενο χρόνο αλλά τυχαία. Αν το κάνει το κλείνω και το ξαναανοίγω και μετά όμως το ξανακάνει. Επικοινωνησα με τον πωλητη αλλά μου πε να του το στείλω στην Κίνα οπότε δεν το συνέχισα.Μπορώ να κάνω κάτι εγώ;;;Ευχαριστώ!

Το avatar του χρήστη windmill82
    Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Η καλύτερη λυση ειναι να το στειλεις πισω , διότι ότι και να χρειαζεται για να επισκευαστει δεν μπορεις να το βρεις εδω.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θάνος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από windmill82 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η καλύτερη λυση ειναι να το στειλεις πισω , διότι ότι και να χρειαζεται για να επισκευαστει δεν μπορεις να το βρεις εδω.
    Έχω διακόψει τις συνομιλίες με τον πωλητή γιατί δεν μου καλύπτει τα εξοδα ταχυδρομείου.Δεν μπορώ να το στείλω.50 € το αγόρασα.Τα ίδια θα πληρώσω για να το στείλω πίσω.
    Αν μπορείτε, παρακαλώ, πείτε μου τι μπορώ να κάνω εγώ αν γίνεται να το επισκευάσω!

Το avatar του χρήστη windmill82
    Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Aυτο που περιγραφεις μου θυμιζει προβλημα σε lcd ή σε καποιο flex που συνδεει την οθονη με την πλακετα. Οτι και να ειναι δεν θα βρεις ανταλλακτικο. Και ακομα και να βρεις , απο παλιοτερη μου εμπειρια σε κινεζικα χαμηλης κατηγοριας τιμης , χρησιμοποιουν 2 ή περισσοτερους κωδικους για καποια ανταλλακτικα και ποτέ δεν εισαι σιγουρος αν αυτο το ανταλλακτικο που θες να αντικαταστησεις και το βρηκες στο ιντερνετ πραγματι λειτουργησει σωστα στο δικο σου μηχανημα. Για μενα η καλυτερη λυση ειναι να το στειλεις πισω. Αν αποφασισεις να το φτιαξεις μονος σου δυστυχως μπορει να μην τα καταφερεις και -το χειροτερο- να χασεις και επιπλεον λεφτα.

Μέλος
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από windmill82 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aυτο που περιγραφεις μου θυμιζει προβλημα σε lcd ή σε καποιο flex που συνδεει την οθονη με την πλακετα. Οτι και να ειναι δεν θα βρεις ανταλλακτικο. Και ακομα και να βρεις , απο παλιοτερη μου εμπειρια σε κινεζικα χαμηλης κατηγοριας τιμης , χρησιμοποιουν 2 ή περισσοτερους κωδικους για καποια ανταλλακτικα και ποτέ δεν εισαι σιγουρος αν αυτο το ανταλλακτικο που θες να αντικαταστησεις και το βρηκες στο ιντερνετ πραγματι λειτουργησει σωστα στο δικο σου μηχανημα. Για μενα η καλυτερη λυση ειναι να το στειλεις πισω. Αν αποφασισεις να το φτιαξεις μονος σου δυστυχως μπορει να μην τα καταφερεις και -το χειροτερο- να χασεις και επιπλεον λεφτα.
    Πολυ σωστα ασε που τα περισσοτερα φτηνα κινεζικα μηχανηματα εχουν τους κονεκτορες κολλημενους,και αντε να τους αλλαξεις...

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον angel_grig για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

windmill82 (11-02-14)

Παρόμοια Θέματα

1. [Tablet] Πρόβλημα στη φόρτιση σε κινέζικο Tablet (CHUWI su V88)
    από corduroy27 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-08-13, 09:20

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία